2777
2789
ولی خیلی گندس فیسش نازتره😁😁😁😉

ن استایلش ..ببین من یه شعار دارم تو هم داشته باش مردباید جوری باشه ک تو بغلش گم شی ...😍

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعااا محتوا ندارن اثن خصوصا عشق اجاره ای

فليلم آموزشي كه نميبينيم كهدنبال محتوا باشيم

همينكه سرگرم كنندهو عاشقانست و بازيگراش واقعا قشنگ بازي ميكنن عاليه

البته اگه دوبله شدشو ديدين شايد واسه اينه كه حس و حال فيلمو نميگيرين

وزن شروع 53.500، وزن هدف 50، عضو گروه 💚

اوکی نتیجه تاپیک این شد:لیلی عزیز لطف کن برو سابرینا و اینسپشن خودتو ببین وهمچنان درگیر تلخیشون باش و به فکر شستنشون نباش کلا سریال ترکی بدرد نمیخوره و به تو هم نمیاد😁😉😉😉😉😁😉لالا کن و شب به خیر دوستان که انقدر قشنگ جواب دادین😁😁😁

فليلم آموزشي كه نميبينيم كهدنبال محتوا باشيم همينكه سرگرم كنندهو عاشقانست و بازيگراش واقعا قشنگ باز ...

ن زبان اصلی دیدم خصوصاا صدای اون خانومه ک دافنه رو استخدام میکنه هی دادمیزنه مینه مینه باحاله ولی چرته کلا سلیقه ایه دیگه 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
هیچی روحیاتت همچین بچه گونه میزنه البته اینو بعنوان تعریف قبول کن😀

آره من همیشه یه دختر بچه ۱۵ سالم و راضیم .. باید تو آغوش یه مرد گم شد اینو بدون و باور کن ..‌ البته عروس استنابول و نمیدونم عشق سیاه وسفید بچه گونه نیستااا قرص ماه چرا هست 😂😂😂.. ببین ولی تو حالشو ببر شب خوش چ قد امشب ریپلایم کردی 😂😉😉

من رفتم لالا شب به خیر دوستان راستی بعنوان حسن ختام چندتا فیلم وسریال خوب معرفی میکنم 

سینمایی:قوی سیاه(ارونوفسکی فوق العادس)،لیدی برد،مرا بانام خودت صدا بزن،شکل آب،غرور وتعصب،پدر خوانده،اتوبوسی به نام هوس،ریش قرمز  اینا عالین