2777
2789
والا هنوز ندیدمشون گفتم شروع کنم که اینطوری شد😐😐😐

افرین شروع نکن 🤣

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه جدیدا چندتا فیلم خییلی تلخ دیدم مثل مرثیه ای برای یک رویا،بوی خوش زن،مادر و چندتای دیگه گفتم این ...

میشوره همه فیلمای ترکیه ای شویندگیشون بالاس 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
معلومه مجردی اون فیلمایی که ما میبینیم خونوادگین واسه همین تو دوسشون نداری😆

اره مجردم کلا از سریالای ترکی خوشم نمیاد اون موقع ها که سریالایی مثل فاطما گل مد شده بود باورت میشه حتی یه سکانسشم ندیدم😁😁😁😁

معلومه مجردی اون فیلمایی که ما میبینیم خونوادگین واسه همین تو دوسشون نداری😆

ن منم مجردم فرق نداره .. چیز خاصی تو هیچکدومش نیست من مجردم از قرص ماه خوشم نمیاددد مامانم بجاش وقتی شروع میشه میگه واااای نفسم شروع شده ... 🤣

اره مجردم کلا از سریالای ترکی خوشم نمیاد اون موقع ها که سریالایی مثل فاطما گل مد شده بود باورت میشه ...

منم اونو نمیدیدم ی چند قسمت دیدم خوشم نیومد 

دیگه چیکارکنیم از بیکاری مجبوریم به دیدن این فیلما تن بدیم😓

البته من از پسره خوشم اومد خداییش اینو دیگه قبول کن که خوشگله😀😀😀

ن قبول دارم لعنتی استیلش کشندس...یادم باشه ب بابام بگم حواسش و جمع کنه😂😂😂😜😜