2777
2789
عنوان

روزمرگی های شیرین من!

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 48 پست
ببخشيد چرا بچه به سرپرستي نميگيريد ؟  من فكر ميكردم نازا هستم اصلا فكر نميكردم حامله بشم دوست ...

به شوهرم گفتم قبول نمیکنه

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدی واقعا که ملتوسرکارمیذاری.الاهی خدا چهارقلوت بده تادیگه ملتا سرکار نذاری😒😒😒ندونی کدومو شی ...

الهی آمین😂من از خدامه😍

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

احساس کردم خیالیه چو هیشکی هر روز بایه جفت بچه کوچیک تاظهربهش خوش نمیگذره😕

درهرحال امیدوارم حالا که دوست داری سرت بیاد

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

همون اول که شروع کردم بخونم تعجب کردم گفتم مگه می شه!!  آخه بچه یه ساله اصلا نمی زاره بخوابی که صبح بخواهی بیدار شی!!!!!

تمام شب یا شیر می خواد یا دل درد داره !!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
چشم گلم سعیمو میکنم دیگه تصمیم گرفتم بهش فک نکنم حتما خیلی نزدیک برام اتفاق نیفته... معجزه خدا دور ن ...

من خودم دوسال منتظر بودم، ماهی که به فکرش نبودم باردار شدم

وگرنه ماه های قبل روزارو میشمردم، علایمارو چک میکردم

ایشاالله خدا حاجت دلتو میده

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
خداروشكر ميكنم حامله هستم ولي منظورم اينه شايد خدا شمارو براي وسيله ديگه اي قرار داده 

خدارو شکر. خدا براتون نگه داره

به شوهرم گفتم قبول نمیکنه

چراااااا اخه اونا هم خيلي گناه دارن 

يه بار ببرش شيرخوارگاه بهش بگو فقط ببينيم 😍 

خيلي وقتا يه چيزي رو كه خدا نميده خيلي اصرار ميكني ميبيني زياد به صلاحت نبوده 

ايشالا هرچي خيره برات پيش بياد