2777
2789
عنوان

iui در اصفهان.

| مشاهده متن کامل بحث + 10817 بازدید | 66 پست
انشالا برام دعا کنید 

ان شالله که به زودی نتیجه بگیری....

کجا iui کرده بودی زیر نظر کدوم دکتر؟

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون
نه ماه پیش ای یو  انجام دادم .

اها گفتی مینا قدیری تو بیمارستان خانواده. من نمی شناسم...

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم ولی اگه موقع سونو ضخامت مناسب نبوده باید دارو میداده، من چهار ماه قبل پیش دکتر طاهری پ ...

الان یادم افتاد که دکتر فشارکی من 4 سال پیش که رفتم دیدم برای مریض ها همین شیوه دوفاستون دور ناف قبل از iui را تجویز می کرد می گفت همین الان برید از داروخانه کناری بخرید بیارید تا من بزنم برات ببینی باید چیکار کنی... توی مرکز مشتاق هم میاد برای انجام iui و ivf اما من یادم نبود دوباره برم پیشش فکر کنم رسیدگی اش بهتر از دکترای مرکز مشتاق بود...

الان یادم افتاد که دکتر فشارکی من 4 سال پیش که رفتم دیدم برای مریض ها همین شیوه دوفاستون دور ناف قبل ...

از دکترهای مرکز مشتاق شنیدم اولیاه پناه هم خوبه، احمدی و کلانتری سرشون خیلی شلوغه و وقت نمیذارن واسه iui ، درسته که دکترای با تجربه این ولی وقت خوندن پرونده مریض رو ندارن

باید جایی بری که پرونده رو بخونه و چیزی رو از قلم نندازه

البته دکتر فشارکی دکتر خوبیه اما من چون شنیدم مطبش خیلی شلوغه و یکم بداخلاقه نرفتم، شاید اون بهتر از دکترای مرکز مشتاق باشه 

از دکترهای مرکز مشتاق شنیدم اولیاه پناه هم خوبه، احمدی و کلانتری سرشون خیلی شلوغه و وقت نمیذارن واسه ...

اره درست می گی ممنون...

روز iui یکی از خانم ها اومده بود که دکتر احمدی خواست براش انتقال بده، اجازه نداد گفت می خوام دکتر اولیا پناه انجام بده و صبر کنید تا اون بیاد، نمی دونم چون زن بود گفت یا دلیل دیگه داشت...

دکتر فشارکی را من با اخلاقش مشکلی نداشتم چون منو خیلی تحویل گرفت اما از مطبش و کثیفیش و اخلاق منشی ها دیگه ذهنیت رفتن پیشش را نداشتم، الان می دونم چطوریه 4 سال پیش اینطوری بود...

یک دکترهست به نام عباس رضایی تواصفهان ازهمشهری های منه تازگی هاهم شده استاندار اصفهان کارشون حرف ندا ...

ممنون از راهنماییت...

چه جالب، شنیدم که دکتر ایمنی شناسی هست، شاید قبل از اینکه استاندار بشه رسیدگی اش خوب بود ولی فکر نکنم الان وقت کافی داشته باشه... با این همه مشغله یک استاندار...

چراعزیزم انجام میدن دکتروظیفه شناسی هستند

باشه ممنون ازت...اینم امتحان می کنیم ببینیم چی میشه...

میگم پارتیت هم که کلفته ها      

باشه ممنون ازت...اینم امتحان می کنیم ببینیم چی میشه... میگم پارتیت هم که کلفته ها     & ...

خخخ به دردمن نمیخوره عزیزم من دوتابچه دارم ولی هرکس که رفته پیششون نتیجه داده.انشاالله بریدونتیجه بگیرید.

خخخ به دردمن نمیخوره عزیزم من دوتابچه دارم ولی هرکس که رفته پیششون نتیجه داده.انشاالله بریدونتیجه بگ ...

خدا بچه های گلت را نگه داره...

ممنون لطف کردی...

من بعد از iui چون دکتر های اونجا هیچ دارویی برای کم بودن اندو نداده بودند رفتم یه دکتر ایمنی شناسی به توصیه خانم "بر"  و دکتر برام شیاف پروژسترون و قرص نیزوپرد یا پردنیزولون داد با مکمل ها و ویتامین و اسیدفولیک...

اینها را می نویسم برای اطلاع دوستانی که در نت سرچ می کنند یا پست ها را می خونن... تبادل تجربیات...  

دوستان iui من منفی شد. به نظرم اگر می خواين iui انجام بدین اصلا مشتاق انجام ندید، چون دکترهای احمدی و کلانتر به خاطر مشغله به پرونده تان اصلا توجه نمی کنند، و به نظر من موارد ivf و میکرو شاید چون پول زيادتري هم براشون داره، بیشتر تمایل دارند.

من دوباره iui کردم، چون ديگه نمی تونستم صبر کنم روز 22 رفتم آز دادم، دکتر شیاف پروژسترون داده و از بس خسته و کوفته ام می کنه می خوام پروژسترون را قطع کنم خیلی داغونم کرده خسته داغون... نمی دونم چکار کنم اگر منفی صد درصد نباشه با قطع پرو نطفه سقط میشه...

به نظر شما چکار کنم ممکنه بتا 2.5 از روز 22 به بعد بره بالا؟؟؟