2777
2789
عنوان

iui در اصفهان.

| مشاهده متن کامل بحث + 10817 بازدید | 66 پست
نه عزیزم ولی مطبش تو بزرگمهره

مرسی.

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جهت اطلاعت من باردارم و از iui با وجود آندومتریوزی که داشتم نتیجه گرفتم

خداراشکر  . تبریک می گم عزیزم. ان شاءالله به سلامتی بعد از 9 ماه نی نی بیاد تو بغلت...

منم iui کردم ولی قبلش درخواست سونو دادم چون روز قبلش شدید ترشح داشتم و درد شدید و احساس می کردم که تخمک ها دفع شده. سونو گفت که ضخامت اندو عوض زیاد شدن بسیار کم شده از 9.5 روز 12 تو روز 14 شده بود 9.2 . دیگه نمی دونم با این حال انجام دادم توکل به خدا. توی نت سرچ کردم نوشته بود دلیل کاهشش مقدار زیاد داروها و شوک تخمدان بوده...

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون

البته سونو گفت که تخمک ها اصطلاحا کولپس شده دفع نشده...

خداراشکر   . تبریک می گم عزیزم. ان شاءالله به سلامتی بعد از 9 ماه نی نی بیاد تو بغلت... منم i ...

مررررررسی عزیزم، انشالله شما هم زودی باردار میشی و از iui نتیجه میگیری، فقط استرس نداشته باش و استراحت کن  

مررررررسی عزیزم، انشالله شما هم زودی باردار میشی و از iui نتیجه میگیری، فقط استرس نداشته باش و استرا ...

ممنون عزیزم اطف داری...

به نظرت چرا دکتر برا کم شدن ضخامت اندومتر برام شیاف یا امپول نداد که زیاد بشه، زنگ زدم که مجدد برم ویزیت، منشی گفت اگر نیاز بود می نوشت...

منم پیش مینا قدیری iui انجام دادم تو بیمارستان خانواده. اما متاسفانه پریود شدم و نتیجه نگرفتم 

عزیزم ان شالله که ماه دیگه باردار میشی توکل به خدا...

ممنون عزیزم اطف داری... به نظرت چرا دکتر برا کم شدن ضخامت اندومتر برام شیاف یا امپول نداد که زیاد ب ...

لطف داری

ممنون عزیزم اطف داری... به نظرت چرا دکتر برا کم شدن ضخامت اندومتر برام شیاف یا امپول نداد که زیاد ب ...

نمیدونم عزیزم ولی اگه موقع سونو ضخامت مناسب نبوده باید دارو میداده، من چهار ماه قبل پیش دکتر طاهری پناه تهران رفتم مشاوره بارداری، اون بهم دوفاستون داد و گفت رحمت رو واسه بارداری آماده میکنه و ضخامت رحم نرمال میشه، ولی دکتر قدیری گفت چون پریودت منظمه نیازی نیست بخوری اما من سه ماهی که باید استفاده میکردم رو خوردم

منشی و مامای دکترا خیلی به سوال تلفنی دقت نمیکنن و فقط یه جواب سرسری میدن

واسه iui قدیری ب من سینال اف داد، زنگ زدم به ماماشون که عضلانی بزنم یا دور ناف گفت عضلانی ، موقع تزریق که رفتم دیدم سرنگ انسولین داده و نمیشه عضلانی تزریق کرد، دوباره زنگ زدم که گفت باید حتما دو ناف بزنی، واسه همین سعی کن قبل اینکه دکتر بری یکم سرچ کنی و اطلاعاتتو ببری بالا و از دکترت سوال کنی که دکتر چیزی رو یادش نره

دکترت کی بوده؟ 

نمیدونم عزیزم ولی اگه موقع سونو ضخامت مناسب نبوده باید دارو میداده، من چهار ماه قبل پیش دکتر طاهری پ ...

ممنون از توضیحای بسیار خوبت...

من مرکز مشتاق رفتم که پیش دکتر کلانتری ویزیت بشم اما ایشان اصلا من را ندیدن، چون میگن کمر درد دارن، و هر بار خانم دکتر رفایی ویزیت می کردن، اما روز iui دکتر احمدی اومدن ازمایشگاه برام انتقال دادن که مطمئنم پرونده ام را نگاه هم نکردن چون به قول تو باید برام دوفاستون تجویز می کرد، کلا زیاد راضی نبودم ، امیدوارم که معجزه بشه و نتیجه بگیرم بعد از 7 سال انتظار...

حالا بازم فردا می رم مرکز ببینم کاری میشه کرد... الان روز 15-16 هستم...