2777
2789
عنوان

فاز عشقی بعضی پسرا چیه

208 بازدید | 8 پست

من دختر سروسنگینی هستم یعنی به پسرا رو نمی دم وبیشتر مواقع رفتار مودبانه با جنس مخالف ام برقرار  می کنم دوست پسرم تا حالا نداشتم ....تا اینکه چند ماه پیش در محل کارم اقایی اومدن ...اول همون اومدنشون سریع می خواستن گرم بگیرن انگار اشناهای منم ...ایشون مشتری بودن به من می گه فامیلم رو بخون بعد که می خونم می گه اولین نفری هستی که درست می خونی 

بعد شروع می کنه بگه بچه کجاست ...بعد از من می پرسه بچه کجام که من اول نمی خوام بگم ولی بعد می گم ....حالا  زیر لب می گه شماره بدم منم محلش نمی زارم ...هیچی می روه جلو  ولی نگاش سمت منه انگار با نگاش بخواد منو بخوره در اون مکان فقط من مورد توجه شم ....می روه وبعد نیم ساعت می یاد می گه پوشه ام جا گذاشتم می خواد شمارش رو بده که من می گم برو بده به اقایی که  جلوهست ....لب ولوچه شو کج می کنه ومی ره ........یکماه بعد می یاد من رفتار جدی تری باش می کنم به اش می گم اگه قصدی داری بهتره از راهش وارد شی ولی باز می خواد شماره بده ودائم نگاه می کنه انگار کنترلی روی رفتاراش نداره ومن باز قبول نمی کنم ....چند دفعه بعد هم می یاد که من نبودم اخرین بار هم که اومد باز می خواست صمیمی بشه که من محلش نمی ذاشتم ....اخه اونجا محل  کارم بود خدا می دونه چقدر پشت سر این اقا حرف می زدن ومی خندیدن ...عاشقته می خوادت .....اصلا چرا اگه واقعا می خواست مادرش رو نمی فرستاد؟ ،مگه ادم وقتی تو یه محیط تازه می ره سریع  گرم می گیره ؟اونم با جنس مخالف .....اون نگاهاش اصلا درکش نمی کنم ...

از پذیرش درخواست دوستی آقایان معذوریم 😊

قصدش دوستیه نه ازدواج به خاطر همین مادرشو نفرستاده

حالا شااااید بعد از دوستی قصد ازدواج پیدا کنه

تو هم اگه حوصله دوست پسر و اینا نداری بیخیالش

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدات شم معلومه خیلی دختر صاف و ساده ای هستی 

این جور پسرا رو دیدم اینا از اون دسته پسرایی هستن که از پشه ی ماده هم نمیگذرن فرق نداره شما با حجاب باشی بی حجاب باشی جلف باشی سنگین باشی اینا کرم خودشون رو میریزن قصدشونم خوشگذرونیه همینو بس

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

سلام عزیزم 

شما اشتباه کردی گفتی که اگر قصدی داری از راهش وارد شو چون اینجوری فکر می کنه چقدر ذهن شما رو به خودش درگیر کرده و اعتماد به نفسش الکی الکی بالا میره  فکر می کنه دیگه کیه ، اصلا در اینجور موارد نباید طرف رو متوجه این کنی که متوجه رفتارهای متفاوتش شدی ، به کار خودت برس