2777
2789
عنوان

آمپولhcg

106 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من ازشب سوم پریود تا5شب لتروزول خوردم روز15پریودم یدونهhcgزدم الان ده روز میشه که ازتزریق گذشته ازدیشب احساس خستگی و خواب آلودگی دارم به نظرتون واسه آمپول هس یاواقعا خبرایی هس؟؟!😟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه امپوله عزیزم

الان علائم بارداری زوده

فقط آز خون

حتی بی بی چک هم خطا زیاد داره

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
وقتی امپول میزنی به علائم توجه نکن بعد 14 روز بی بی بزن

آخه تا دیشب هیچی علایم نداشتم از دیشب شروع شده

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
ایشالا که بارداری روز موعدت بیبی بزن 

خدا کنه گلم واسم دعا کن

واسه امپوله عزیزم الان علائم بارداری زوده فقط آز خون حتی بی بی چک هم خطا زیاد داره

پس الکی دلموخوش نکنم😢

زوده هنوز صبر کن چن روز هم بعد بی بی چک بزن

4روزدیگه خوبه بزنم؟

اره اون موقه میشه 14روز بعد از امپول ک اگ. مثبت باشه کاذب نیس و درسته

دعاکن واسم گلم مثبت بشه نزدیک 3ساله منتظرم😭😢

انشالا گلم انشالا مثبت بشه انشالا انتظار هممون ب پایان برسه😔

انشاءالله انشاءالله عزیزم😢