2777
2789
عنوان

معرفی دکتر خوب در تهران

9136 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

خواهش میکنم اگه دکتر خوب  برای بارداری های پرخطر میشناسید  معرفی کنید.

متاسفانه بیشتر دکترهای معروف شلوغ هستن و وقتی برای مریض نمیذارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سمت غربم دکتر خودم عارفیه ولی متاسفانه اصلا وقت نمیذارن 

من پیش دکتر پیر جانی میرم

ریحانه پیرجانی

تخصصش بارداری پر خطره

تک تک‌ویزیت میکنه و کاملا به حرفات گوش میده و برات وقت میزاره

خیلی به ادم‌آرامش میده

فقط بدیش اینه دو روز در هفته بیشتر نیس مطبش مرزداران هست 

معطلی هم‌داره چون‌سرش شلوغه 

من خودم‌سر این بارداری خیلی اوایل اذیت شدم بابت انتخاب دکتر

پیش معینی خواستم برم که چون‌مسیرش دور بود برام‌دو دل بودم

عارفی و رزاقی هم‌که اصلا وقت ندادن 

حنطوش زاده هم که گفتن اصلا وقت نمیزاره ماماهاش ویزیت میکنن 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
من پیش دکتر پیر جانی میرم ریحانه پیرجانی تخصصش بارداری پر خطره تک تک‌ویزیت میکنه و کاملا به حرفات ...

شما باردار هستین؟ 

من دو قلو باردارم البته سه قلو بود که یکی رو ریداکت کردم. الان چند روزه خونریزی و لکه بینی دارم دکترم میگه باید سرکلاژ بشم اما خودم دوست ندارم.

به نظرتون این دکتر پیرجانی با شرایطی که من دارم خوبه؟

البته از  دکتر طاهری پناهم وقت گرفتم ولی واقعا نمیدونم چکار کنم 

شما باردار هستین؟  من دو قلو باردارم البته سه قلو بود که یکی رو ریداکت کردم. الان چند روزه خون ...

اره عزیزم هفته ۳۵ هستم با یه عالمه مشکلات مختلف 

یعنی به اینجا رسوندم‌همش لطف خدا بوده 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
شما باردار هستین؟  من دو قلو باردارم البته سه قلو بود که یکی رو ریداکت کردم. الان چند روزه خون ...

الان از دکتر فعلیت راضی نیستی؟؟

چرا دوست نداری سرکلاژ

به نظرم اگه دکتر تشخیص داده اصلا ریسک نکن 

تو ماههای بالا یه دفعه طول سرویکس کم بشه میخوای چکار کنی 

من تو هفته ۲۸ طول سرویکسم شد ۲۳ نمیشد سرکلاژ کرد دکتر واسم‌ پساری گذاشت 

طاهری پناه رو نمیشناسم

ولی من از پیرجانی واقعا راضی بودم تا الان 

ببین بیمارستان های طرف قرداد هم‌مهمن ببین با کدوم بیمارستان راحتی و هزینه اش برات زیاد نیس

الان پیرجانی آتیه میره ووبهمن و عرفان نیایش که هر سه تا گرونن ولی خب چاره ای نیس مجبورم هزینه رو بدم 

نزدیکی مسیر هم خیلی مهمه 

با توجه به این‌چیزا انتخاب کن دکترتو 

طاهری پناه رو نمیشناسم ولی من از پیرجانی واقعا راضی بودم تا الان  ببین بیمارستان های طرف قردا ...

مرسی عزیزم 

با دکتر پیرجانی ویزیت شدم خیلی خوب بودن. البته با سرکلاژ توی بارداری دوقلویی کاملا مخالف بودن هرچند طول سرویکسم یه خورده پایین بود. 

ولی ترجیح میدم با همین دکتر ادامه بدم چون حداقل مطینم دایما همه چی رو چک میکنن برخلاف دکتر خودم اینجوری آدم آرامش بیشتری داره 

خداروشکر شما هم بیشتر راه رو رفتین دیگه مشکلی پیش نمیاد.

مرسی عزیزم  با دکتر پیرجانی ویزیت شدم خیلی خوب بودن. البته با سرکلاژ توی بارداری دوقلویی کاملا ...

خدا رو شکر که راضی بودی

اره همه چی رو چک میکنه خدایش 

خیلی به ادم‌آرامش میده 

ایشاله که صحیح و سلامت بغلشون میکنی 

سلام خانومای گل منم بیمار دکتر پیرجانی هستم‌متاسفانه ۴ ماه پیش توی ۳۲ هفتگی بچم ایست قلبی کرد.هرچند ...

من اینقدر سختی کشیدم واقعا موندم کدوم دکتر خوبه کدوم دکتر نیس

من هفته دیگه زایمانمه هفته دیگه میام‌نظرمو میگم بهت