2777
2789

با شوهرم 3 ساله ازدواج کردم اوایل دوسش داشتم.الان از وقتی دخترم بدنیا اومده ازش بدم میاد خیلی.چون خدانکنه دخترم یکم گریه کنه با توپ و تشر بهم میگه بیا ..اخلاقای خوب داره مثل چشم پاکی خانواده دوستی دستو دلبازه وضعش خوبه.اما خیلی عصبیه.هنش دعوا داریم .میگه ول کن برو اگه دوس ندارز میدونعه بخاطر دخترم نمیرم .چکار کنم دوس دارم برم و طلاق بگیرم .همش توهین میکنه بهم .

دیشب دعوا کردیم میخواس خودشو بکشه با چاقو.اولین بار بود اینکارو میکرد متنفر شدم ازش.ای خدا چیکار کنم زندگیم جهنمه.بگین چکار کنم دلم میخواد یروز که میگه برو برم و دخترم ول کنم اما دلم ابدا راضی نمیشه.

اگه افسردگی بعد زایمان گرفتی درمانش کن

به خلوت دو نفرتون بیشتر برس 

به شوهرت یه مقدار مسئولیت بچه رو بده بهش یاداوری کن باباشه بچه اونم هست و باید براش یه کارایی بکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب دعوا کردیم میخواس خودشو بکشه با چاقو.اولین بار بود اینکارو میکرد متنفر شدم ازش.ای خدا چیکار کنم ...

خیلی تحت فشار بوده چقد غیرت داره ک تورو نمیزنه 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
ناموس کفتار چنده؟ میشه اصلشو پیدا کرد؟

ناموس کفتار دروغه اعتقاد ندارم بهش ولی مهره مار خوبه از قدیم هم وجود داشت طلسم خشت سفید هم هست محبت در حد دیونگی 300 تومنه سیده خیلی ها راضی ان ازش منم از اون خریدم یکم اروم شده زندگیم

اصلا میلی بهش ندارم بخاطر اخلاقاش سرد سرد شدم.خیلی سخته.حتی نمیتونم بوسش کنم یا یذره بهش محبت کنم تو دلم سیاه شده.هر روز سر چیزتی کوچیک بحث میکنه.رابطش با خانوادمم در ظاهر خوبه اما نمیدونم چرا دوسشون نداره بهشون بدبینه.مثلا با خنده بهشون متلک میگه خیلی زبونش تلخه.یادم میفته به این چیزه متنفر میشم

عزيزدلم شايد همه توجهت روبچس حساس شده قبل اومدنش خونه ارايش كن لباس مرتب بپوش خوشگل كن غذاى مورد علاقشو حاضر كن شوهرت اومد بادخترت بريد جلوش سلام احوال پرسى اززبون دخترتم بهش سلام خسته نباشيد بگو سعى كن خواب دخترتو جورى تنظيم كنى موقع شام بچت خواب باشه باهاش خلوت كنى بهش بيشترتوجه كن منم قبل حاملگى شوهرم ميگفت نميخوام بچه بياريم تو ديگه منو نميبينى به من محبت نميكنى نميخوام محبتتو بايه بچه ديگه شريكشم

حرفاى هركى نشون دهنده شعور اون شخصه
ببین شوهر منم بداخلاقه و بد دهن برا جلب توجه و محبت مهره مار خریدم یکم بهتر شده دوس داری براتوهم بخر ...

تو خودت سر کیسه شدی دیگرانو ترغیب نکن 

اون زندگی که قراره با مهره مار اوکی شه میخاتم صد سال سیاه نشه

خدایا خسته ام ..هزاران درد تو دلم دارم مدتهاست صدامو نمیشنویی