گفته من بهش بگم وقتی مادرم میره خونشون یا اون میره وقت شام یا ناهار میشه بچه خواهرم یک سالو دوماهشه مادرم میزارش رو پاش با دستش بهش غذا میده خواهرم ناراحته میگه مگه قاشق نیست دست کثیفه چند بارم سره این موضع بحث کرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بش بگو گاهی میکروب هم بد نیست وارد بدن بچه بشه ..یکی از فامیلامون حتی اسباب بازی های بچه رو میشست همش بعد بچش یک بیماری گرفته بود بردن دکتر گفت چون نزاشتین هیچ میکروب وارد بدن بچه بشه این بیماری رو گرفته .. بیچاره بچه حتی خاک بازی هم حق نداشت کنه
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
ببین خیلی از بچه ها از قاشق میترسن یا بخاطر قاشق بد غذایی رو پیش میگرین، احتمالا مادرت تجربه در این مورد داره، حالا که خواهرت بدش میاد سوالی بپرس چرا با دست غذا میدی و بعدش بگو این کار رو نکن بزار با قاشق یاد بگیره
انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی