2777
2789
عنوان

هشدار🎯

184 بازدید | 11 پست

همه می بینیم که سرطان وبیماریهای لاعلاج به سرعت درحال گسترش هست و به کسی هم رحم نمیکند،شما برای  اینکه سرطان نگیرید چه برنامه هایی درزندگی اتان دارید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریلکس بودن و حرص و جوش نخوردن استفاده از روغن های طبیعی اصل. کنجد و زیتون . این برنج ها میگن آرسنیک خفیف داره به خاطر همین خوبه که یک روز قبل از پخت خیس کنین

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
همچین نوشتی. هشدار. گفتم الان چه اطلاعات مفیدی میخوای بدی  😀😀😀😀😀😀

برلی شما چی از سرطان وبیماری های لاعلاج بدترهست .خدای نکرده توخونواده یک مورد داشته باشید ،اونوقت میدونید یعنی چی?  مادیدیم و میدونیم چی هست برای همین برامون مهمه و میخواییم کسی دچارنشه 

پروفسور سمیعی تو یه فایل صوتی گفتن که تو ایران سونامی سرطان در راهه با این تغذیه ها و آلودگی هوا و پارازیتها و .....

ایشون گفتن برای اینکه به این بیماری از هر نوعش گرفتار نشیم روزانه فقط یک قاشق آبلیموی طبیعی بخوریم یا لیموترش استفاده کنیم.

اگه این موضوع برات جالب بوده یه صلوات برای حل مشکلم بفرستید. ممنون همتون میشم

پروفسور سمیعی تو یه فایل صوتی گفتن که تو ایران سونامی سرطان در راهه با این تغذیه ها و آلودگی هوا و پ ...

خطر درکمین همه ماست ولی کو گوش شنوا 

برای حل مشکلتون دعا میکنم .