2777
2789
عنوان

مشکل

154 بازدید | 39 پست

خانما من مدت دائم از چهرم ایراد میگیرم و کلا از همه چیم

اعتماد به نفسم به شدت اومده پایین

توی جمعا نشستم و میبینم اطرافیان یا دوستام دائم از هم تعریف میکنن از لباس هم از چهره ی هم

ولی هیچ وقت کسی هیچ چیزی راجب من نمیگه

چهرم ساده و بیبی فیس و دیت نخوردست و همیشه یه آرایش خیلی کم دارم همیشه آراسته میپوشم و وسواس دارم تو انتخاب لباس

نمیدونم دلیل این موضوع چیه

همیشه هم ساکت و آرومم و خجالتی

چند وقت پیش رفتم یه مهمونی که بعد چند سال هم و میدیدیم

از ابتدای ورودم متوجه شدم بعضیل عجیب نگاهم میکنن

بعد از اون که نشستیم همه دایم از هم تعریف میکردن ولی کسی از من چیزی نگفت

حتی منم از بقیه تعریف میکردم

بعد چند باری متوجه شدم دارن دربارم حرف میزنن یه چیزایی میگن

حس بدی دارم

نکنه زشتم واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چی میگفتن ؟

نفهمیدن چی میگن در گوشی بودن ولی زل میزدن همش

معذب شدم

بعدا باهم دربارم حرف میزدن فک میکردن حواسم نیست

یا مثلا رو اون سمت بود یهو دیرم یکیشون یه جور بدی داره نگام میکنه

فک میکرد نمیبینمش چون اون طرف وایستاده بود

ممکنه از روی حسودی باشه وقتی ببینن شما نچرال خوشگلی و اونا باید عمل کنن خوشگل بشن امکان حسودی کردن ه ...

آخه هم عمل داشتن و هم خیلی پولدارن

حس میکنم اونقدر بد و زشت بودم که حد نداره

آخه هم عمل داشتن و هم خیلی پولدارن حس میکنم اونقدر بد و زشت بودم که حد نداره

نه عزیزم اینطوری نگو امکان نداره

وقتی هم نوع لباس پوشیدنت خوبه هم ارایشتو داری پس مطمئن باش اونا مشکل دارن نه شما

نه عزیزم اینطوری نگو امکان ندارهوقتی هم نوع لباس پوشیدنت خوبه هم ارایشتو داری پس مطمئن باش اونا مشکل ...

گاهی اوقات شده توی خیابون یا این طرف و اون طرف کسی از کنارم رد شده بهم گفته چه خوشگلی

ولی خب بین اطرافیانم هیج وقت نشده حتی گاهی شده وقتی خیلی حالم خوب بوده و تو جمع داشتم حرف میزدم یه ایراد گرفتن از صورتم و باعث شدن حالم بد شه

خیلی حس بدیه

ببین اینو دوستانه بهت بگم اگر از خودت ایراد بگیری از نظر بقیه هم کم ارزش میشی همیشه یادت باشه همه ی انسان ها زیبا هستن فقط سلیقه ها هست که متفاوته نمیشه که همه ی آدما ی چهره ی داشته باشند ما هم میتونیم سلیقه ی خیلی آدمای دیگه باشیم اصلا بهش فکر نکن من خودمم حس میکنم نسبت به بقیه لول پایین هستم چون مثل اونا نمیتونم گوشی آیفون بخرم یا لباس هایی که اونا میتونن بپوشن رو بپوشم چون اجازشو بهم نمیدن ولی الان یه چیزی فهمیدم اینکه من متفاوت و تک هستم و نیاز به تایید کسی ندارم

ببین اینو دوستانه بهت بگم اگر از خودت ایراد بگیری از نظر بقیه هم کم ارزش میشی همیشه یادت باشه همه ی ...

😔😔

چی بگم من خودمو دوست دارم ولی خب یهو یه اتفاق میفته که باعث میشه دوباره خودمو ببازم