2777
2789
عنوان

لوازم خانگی ال جی

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 32 پست
والا منکه۳سالِ استفاده میکنم زرد هم نشده...

خونه مامانم اینا هم پنج ساله دارن استفاده میکنن مثه روز اولشه

ولی میترسم بعد از ده-بیست سال تغییر رنگ بده

اخه من اهل عوض کردن وسایل نیستم

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الجي سفيد داشتم همه رو الجي سيلور كردم نصاب لباسشويي اومد گفت وا چه كاريه😂 خيلي سيلور دوست دا ...

ای جان😁 چه خوب که بعد همون رنگی که دوس داشتی گرفتی 

اینجوری از خونت آرامش میگیری😍

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
به منم هي ميگفتن خط ميفته بچه كوچيك داري ولي خيلي اوكي بودم چند تا اسباب كشي هم كردم

عه خوبه پس، مشکلی پیش نمیاد

فقط طرفشوييم بوش هست ولي اونم سيلوره

ظرفشویی بوش رو میگن عالیه😍

آره راضیم. بستگی به سلیقه خودت داره 😊

ممنون عزیزم😘

برای جهیزیه به نظرت چه رنگی بگیرم ونوس جون؟ خودم خیلی دودلم  رنگ خاصی مدنظرم نیست

منكه الان دلم سفيد ميخواد شايد چون ده يازده ساله استيل دارم دلمو زده باشه اما دوستم كه جديدا جهاز خريده بازم استيل گرفته 

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
به منم هي ميگفتن خط ميفته بچه كوچيك داري ولي خيلي اوكي بودم چند تا اسباب كشي هم كردم

موقعي كه منم داشتم ميخريدم واسه جهازم همه ميگفتن خونه رو دلگير ميكنه لك ميافته روش اما من چون خيلي رو مخم بود خريدم اما هم تميزتره هم اتفاقا لك و كثيفي رو نشون نميده يازده ساله هم دارمش خط نيافتاده روش من سال ٨٦خريدم اونموقع تازه اومده بودش

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
منكه الان دلم سفيد ميخواد شايد چون ده يازده ساله استيل دارم دلمو زده باشه اما دوستم كه جديدا جهاز خر ...

منم رنگ سفید خیلی دوس دارم

عاشق رنگای روشنم

فکر میکردم استیل مده، برای همین دو دل بودم

هم اینکه شنیدم سفید بعد یه مدت زرد میشه

ولی فکر کنم برندای خوب مثه ال جی زرد نمیشن

زهره جون چطوري چخبر من حبس بودم😂

خوبم عزيزم

چرا حبس؟نميتونستي بياي ني ني سايت؟باز كاربري ات رو متوقف كرده بودن  

خوبم عزيزم چرا حبس؟نميتونستي بياي ني ني سايت؟باز كاربري ات رو متوقف كرده بودن    

اره عزيزم قطع دستزسي شده بودم

تو گروههاي مهاجرين كانادا هستي؟

ميخواي عضوت كنم؟