2777
2789
عنوان

لوازم خانگی ال جی

547 بازدید | 32 پست

سلام خانما، لوازم خانگی مثه یخچال و لباسشویی مارک ال جی رنگ نقره ای قشنگه؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
آره من همه چیم الجی سیلوره فقط یخچالم سامسونگ سیلور

از سیلور راضی عزیزم؟ رنگ سفیدش چطوره؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیح میدادم تو این وضعیت اقتصادی سفیدشو وردارم چون سیلورش از سفیدش گرونتره یکم...😄😄😄خودمم کلا سفید دوست...

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

من يخچال و لباسشويي ام الجي و استيله خيلي راضيم اما من يازده سال پبش خريدم فكر كنم الان ديگه سيلور مد نباشه ها

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
من ترجیح میدادم تو این وضعیت اقتصادی سفیدشو وردارم چون سیلورش از سفیدش گرونتره یکم...😄😄😄خودمم کلا ...

آره میگن سیلور گرونتره، ولی اینجایی که من قیمت کردم زیاد تفاوت قیمت نداشت

منم رنگ روشن بیشتر میپسندم، ولی میگن بعد چند سال زرد میشه😔

آره میگن سیلور گرونتره، ولی اینجایی که من قیمت کردم زیاد تفاوت قیمت نداشت منم رنگ روشن بیشتر میپسند ...

والا منکه۳سالِ استفاده میکنم زرد هم نشده...

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

برا من سفيد بود شش سال پيش همه رو سيلور كردم

من برا جهیزیه میخوام پانی جون

به نظرت کدوم رنگشو بردارم

وسایل کوچیکم مثه چرخ گوشت و غذاساز سفید با رگه های سیلوره

شما سفید داشتی بعد یه مدت زرد نشد؟

من يخچال و لباسشويي ام الجي و استيله خيلي راضيم اما من يازده سال پبش خريدم فكر كنم الان ديگه سيلور م ...

برای جهیزیه به نظرت چه رنگی بگیرم ونوس جون؟

خودم خیلی دودلم 

رنگ خاصی مدنظرم نیست

براق اگ نباشه خوبه مال من خیلی اثر انگشت میمونه روش بنظرم اگ سفید بود اینقد در عذاب نبودم ک هی تمیزش ...

آره منم از چند نفر شنیدم سیلور اثرانگشت روش میمونه

ولی میگفتن با یه دستمال نمدار سریع پاک میشه

عالی قیمتاشم یه سی درصدی اومده پایین

آره منم شنیدم پایینتر اومده گلم

من برا جهیزیه میخوام پانی جون به نظرت کدوم رنگشو بردارم وسایل کوچیکم مثه چرخ گوشت و غذاساز سفید با ...

من الجي سفيد داشتم

همه رو الجي سيلور كردم

نصاب لباسشويي اومد گفت وا چه كاريه😂

خيلي سيلور دوست دارم زماني كه جهاز خريدم فقط سفيد بود