2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما من پریودام چندماهه نامنظمه بعد 27 این ماه باید میشدم که خبری نیس هنوزم من قرص نمیخورم ولی اخرهفته میرم مشهد نمیخام پریود باشم بنظرتون الان قرص بخورم که نشم یا چیکارکنم؟؟؟؟؟؟؟

از ارامشم پرسیدن از خنده هات گفتم
خانما من پریودام چندماهه نامنظمه بعد 27 این ماه باید میشدم که خبری نیس هنوزم من قرص نمیخورم ولی اخره ...

فکر نمیکنم الان تاثیر داشته باشه

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
روغن آرگان چنده عزیزم

گلم قابلتونو نداره

30سی سی55000ت

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خانما من پریودام چندماهه نامنظمه بعد 27 این ماه باید میشدم که خبری نیس هنوزم من قرص نمیخورم ولی اخره ...

عزیزم اول تست کن حامله نباشی بعد شروع کن بخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

عزیزم اول تست کن حامله نباشی بعد شروع کن بخور

نه شیوا نیستم مطمئنم الانم گاهی دل درد پریودی دارم میددنم تا اخرهفته میخام بشم ولی نمیخام الان بیاد سفرمو کوفتم کنه

از ارامشم پرسیدن از خنده هات گفتم
نه شیوا نیستم مطمئنم الانم گاهی دل درد پریودی دارم میددنم تا اخرهفته میخام بشم ولی نمیخام الان بیاد ...

خب از همین امروز شروع کن بخور  دومیو که بخوری قط میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا؟میگفتم از امروز شروع کنم یماه کامل بخورم 

آخه قرصو از روز ۵ پری باید شروع کنی

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
مال کدوم کشوره ممنون

اصل مراکش عزیزم بدون ناخالصی میدیم دست مشتری

1
5
10
15
20
25
30
35
40