2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم میگیرم الان

التماس دعا عزیزم منم دعا کن جلو پنجره فولاد مشکل دارم😢

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

التماس دعا عزیزم منم دعا کن جلو پنجره فولاد مشکل دارم😢

حتما عزیزدلم حتما بخاطردل پسرم بلیط گرفتم چندماهه هی میگه بریم مشهد تو خواب میبینه شیوا باورت میشه تا حالا نرفته عکسشم ندیده میگه مشهد به من گفته بیا اب بخور از حرم یه چیزایی میگه دلم اتیش میگیره باید ببرمش

از ارامشم پرسیدن از خنده هات گفتم
حتما عزیزدلم حتما بخاطردل پسرم بلیط گرفتم چندماهه هی میگه بریم مشهد تو خواب میبینه شیوا باورت میشه ت ...

ای جونم خوشبحال بچه ها که دلشون پاکه توروخدا تو حرم بهش یاد بده مشکل منم از خدا بخواد قربونش برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ای جونم خوشبحال بچه ها که دلشون پاکه توروخدا تو حرم بهش یاد بده مشکل منم از خدا بخواد قربونش برم

حتما حتما....پسرم نذر داره شیوا حرف نمیزد مادرشوهرم نذرکرده اگه زبون باز کرد بره حرم اقا حالا داریم میریم سه سالشه ها

حتما حتما....پسرم نذر داره شیوا حرف نمیزد مادرشوهرم نذرکرده اگه زبون باز کرد بره حرم اقا حالا داریم ...

منم از امام رضا خواسته بودم بچم سالم باشه ببرم تصدق کنم سرش اما هنوز نتونستم دختر منم 5سالشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم از امام رضا خواسته بودم بچم سالم باشه ببرم تصدق کنم سرش اما هنوز نتونستم دختر منم 5سالشه

سلام عزیزدل خوبی من رفتم وبرگشتم ایشالا توام زودتر بتونی بری

سلام عزیزدل خوبی من رفتم وبرگشتم ایشالا توام زودتر بتونی بری

سلام عه زیارتتون قبول باشه خوشبحالت 

خوش گذشت عزیزم چطور بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40