2777
2789
عنوان

با سرمایه ۱۵ تا ۲۰ میلیون چه کاری میشه انجام داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 87 پست
اره اتفاقا یه نفرم پیشنهاد داده بود ولی گلخونه میخواد که اجاره هاش خ گرونه چجوری با این سرمایه میش ...

از اجاره گلخونه خبر ندارم ولی هزینه خرید و کاشت پاجوشش تقریبا همین حدودا میشه. 

خودم خیلی دوست دارم این کارو شروع کنم. کشاورزی نخوندم ولی دوست دارم.

مسافر کوچولوی دل من ... برای گرفتن دستای کوچولوت لحظه شماری میکنم 😄😇👶💓💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاداتو بگو شاید بدرد بقیه هم خورد

اجاره ی غرفه برای ذرت فروشی تو اماکن شلوغ.درامدش عالیه و سودش فوقالعاده زیاد

خرید یه وانت کوچیک مدل پایین برای فروش سیب زمینی و پیاز.از میدون بخرید و با حداقل دوبرابر سود بفروشید سودش عالیه 

خرید ماشین های تصادفی و جمع کردنش و فروختنش.البته پولت باید بیشتر از این باشه و اینکه یکم دردسرش زیاده این مورد اما سودش خوبه

از اجاره گلخونه خبر ندارم ولی هزینه خرید و کاشت پاجوشش تقریبا همین حدودا میشه.  خودم خیلی دوست ...

تو شهرای بزرگ اجاره زیاده

میدونید فروشش چجوریه

یعنی بازاریابی میخواد یا راحت میخرن؟

اجاره ی غرفه برای ذرت فروشی تو اماکن شلوغ.درامدش عالیه و سودش فوقالعاده زیاد خرید یه وانت کوچیک مدل ...

یکم شخصیتش جوریه که این کارا رو نمیتونه

بازم ممنون بابت پیشنهادتون

ببر تو بورس.

بورس اگه علمشو نداشته باشی خیلی ریسکیه با شرایطه فعلی اقتصاد مملکت واقعا ریسکش بالاست 

هیجی قاعده و قانون نداره تو مملکتمون 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
تو شهرای بزرگ اجاره زیاده میدونید فروشش چجوریه یعنی بازاریابی میخواد یا راحت میخرن؟

یه شرکتی هست اگه پاجوش از خودش بخرین تضمین میکنه که محصولتم میخره. چند وقت پیشم تو تلویزیون نشون میداد 

سودش ماهی چقدر بود تو بورس؟میشه بگید. چون ما میخایم بذاریم تو بورس.

ببینید نمیشه عدد گفت . کاملا هیجانی و ریسکی هستش

خودشم باید خ کاربلد باشی

بیشتر نوسان بگیری

ولی با این آشفته بازار میبینی یه روز میره بالا. یه روز میاد پایین

میشه پیشنهادتون رو بگین

اینایی که من گفتم خیلی عالی هستن امتحانشونو پس دادن 

اجاره ی دکه ی روزنامه تو مکان های شلوغ وحشتناک درامد داره اما متاسفانه به ماها نمیدن اصلا بهمون نمیرسه البته خیلی گرونتر از این پولهاست رهنش 150 میلیون تومنه

تو شهرای بزرگ اجاره زیاده میدونید فروشش چجوریه یعنی بازاریابی میخواد یا راحت میخرن؟

میتونید با کسی شریکی انجام بدین

واقعا الان با شرایطه اقتصادیه فعلی ۱۰ یا ۲۰ تومن پولی نیست اصلا نمیشه به عنوان سرمایه بهش نگاه کرد

چون ارزش پولمون در قباله بقیه جاها حتی کشورهای جهان سومی هم خیلی خیلی پایینه 

اما امیدوارم یه راهی پیدا کنید برای بیشترین و بالاترین سوددهی 

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب