2777
2789
عنوان

۸ روز مونده به موعد کسی این علائمو داشته ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 106 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب فردا ۲۰ دقیقه بذار به احتمال زیاد سیکلت همون ۳۰ روزه باشه شاید فردا پس فردا مثبت بشه

خب وقتی ۳۰ روزه باشم ۱۵ سیکلم زمان تخمک گذاریم مگه نمیشه؟

انشاالله که این ماه باردار بشم دیگه خسته شدم 

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
این مال ۱۴

اون شش تا مال ماه قبلمه ولی این ستا مال این ماهمه که هنوز مال دو روز گذشته رو نچسبوندم به دفتر کلا گیج شدم این ماه

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
اون شش تا مال ماه قبلمه ولی این ستا مال این ماهمه که هنوز مال دو روز گذشته رو نچسبوندم به دفتر کلا گ ...

خب ماه قبلت اون سه روز مثبت بودی میدونم کیت ی خرده آدمو گیج میکنه ،ولی حرف من گوش کن ۲۰ دقیقه بذار بعد نتیجه رو نگاه کن،کیت مدیکورم حس میکنم زودتر نشون میده 

خب ماه قبلت اون سه روز مثبت بودی میدونم کیت ی خرده آدمو گیج میکنه ،ولی حرف من گوش کن ۲۰ دقیقه بذار ب ...

حالا فردا ۲۰ دقیقه میزارم بمونه چشم 

همیشه مکث میگیرم اگه این ماه نشدم ماه بعد کیتمو عوض میکنم

حالا فردا ۲۰ دقیقه میزارم بمونه چشم  همیشه مکث میگیرم اگه این ماه نشدم ماه بعد کیتمو عوض میکنم

انشالله که همین ماه باردار میشی عزیزم استرس کیتو نداشته باش سیکلت ۳۰ روزه ،۱۵ ۱۶ ۱۷ اقدام کن واسه محض اطمینان ی بارم ۱۹ سیکلت اقدام کن انشالله که باردار میشی 

من خودم ۳۱ روزه ام ۱۵ ۱۶ ۱۷ سیکلم و ۱۹ سیکل اقدام کردم