سلام خانوما من ۲۲ سیکلم از دیروز هرچند وقت یکبار زیر دلم تیر میکشه و درد میگیره ی جوری شبیه حالت دل پیچه هم میگیره و رفع میشه ی کمی سردرد خفیف هم دارم و ترشحات سفید رنگ آبکی نسبتا زیاد میتونه علائم بارداری باشه
واقعا راست میگین ،خودمم خ امیدوارم با تموم وجودم حس میکنم ،الان زود نیست؟کیت تخمک گذاریم ۱۴ سیکلم دو ...
من ماه قبل سیکلم به هم ریخت این ماه الان ۱۵ سیکلمه هنوز کیتم مثبت نشده یه خط پررنگه با یه حاله خیلی کم رنگ ولی یک شب در میون اقدام کردم دیشبم یکم زیر درلم درد گرفت و ترشح شیری رنگ داشتم که پرسیدم گفتن به احتمال زیاد تخمک آزاد کردم ولی بااین جوابای کیتم نمیدونم این ماه احتمال بارداری دارم یا ن؟
واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
عزیزم حتما کم گذاشتی تو ادرار شما تا ۲۰ سیکلت اقدام کن سیکلت چند روزه اگر ۳۰ تا ۳۱ باشی ۱۵ ۱۶ ۱۷ احت ...
سیکلم ۳۰ روزس ولی ماه قبل که به هم ریخت ۲۸ روزه شد الان نمیدونم این ماه ۲۸ روزه میشه یا ۳۰ کلا همه چیم به هم ریخت دقیقا عین ماه قبل از کیت استفاده کردم ماه قبل نشون داد ولی این ماه ن هنوز
واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال