2777
2789
عنوان

۸ روز مونده به موعد کسی این علائمو داشته ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من هیچوقت همرنگ نمیشه خط پایینی و بالایی اولش پایینی هاله س بعد یکم پررنگتر میشه ولی نه به پر ...

عزیزم دکتر به من گفت بجای یکدقیقه ،۲۰ دقیقه بذار دقیق تره بخصوص مکث ۱۴

عزیزم دکتر به من گفت بجای یکدقیقه ،۲۰ دقیقه بذار دقیق تره بخصوص مکث ۱۴

بعد اینکه وقتی همرنگ شد باید همونروز اقدام کرد؟

آخه روش نوشته ۲۴تا ۳۶ ساعت بعد از مثبت شدن تخمکگداری انجام میشه؟

وقتی همرنگ شد مثلا بذاریم فرداش اقدام کنیم؟

🌷
بعد اینکه وقتی همرنگ شد باید همونروز اقدام کرد؟ آخه روش نوشته ۲۴تا ۳۶ ساعت بعد از مثبت شدن تخمکگدار ...

مثلا ساعت ۱۰ ۱۴ سیکلم مثبت شد ،فردا صبح ساعت ۵ صبح اقدام کردم تا ۱۷ سیکلم چون من ۳۱ روزه ام

ممنون که با حوصله جواب دادی😘 منم ده روز به موعدم مونده اگه باردار نبودم ماه بعد همین کارو میکنم

انشالله که بارداری عزیزم ،تقریبا موعدت با منه منم ۸ روز مونده

واقعا راست میگین ،خودمم خ امیدوارم با تموم وجودم حس میکنم ،الان زود نیست؟کیت تخمک گذاریم ۱۴ سیکلم دو ...

من ماه قبل سیکلم به هم ریخت این ماه الان ۱۵ سیکلمه هنوز کیتم مثبت نشده یه خط پررنگه با یه حاله خیلی کم رنگ ولی یک شب در میون اقدام کردم دیشبم یکم زیر درلم درد گرفت و ترشح شیری رنگ داشتم که پرسیدم گفتن به احتمال زیاد تخمک آزاد کردم ولی بااین جوابای کیتم نمیدونم این ماه احتمال بارداری دارم یا ن؟

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال
من ماه قبل سیکلم به هم ریخت این ماه الان ۱۵ سیکلمه هنوز کیتم مثبت نشده یه خط پررنگه با یه حاله خیلی ...

عزیزم حتما کم گذاشتی تو ادرار شما تا ۲۰ سیکلت اقدام کن سیکلت چند روزه اگر ۳۰ تا ۳۱ باشی ۱۵ ۱۶ ۱۷ احتمال ازاد کردن داری

عزیزم حتما کم گذاشتی تو ادرار شما تا ۲۰ سیکلت اقدام کن سیکلت چند روزه اگر ۳۰ تا ۳۱ باشی ۱۵ ۱۶ ۱۷ احت ...

سیکلم ۳۰ روزس ولی ماه قبل که به هم ریخت ۲۸ روزه شد الان نمیدونم این ماه ۲۸ روزه میشه یا ۳۰ کلا همه چیم به هم ریخت دقیقا عین ماه قبل از کیت استفاده کردم ماه قبل نشون داد ولی این ماه ن هنوز

واسه نی نی دار شدنم صلوات میفرستید؟ حالم بده دلم خیلی نی نی میخواد😔داره میشه یک سال