2777
2789
عنوان

شربت کتوتیفن برای بچه شش ماهه

5704 بازدید | 7 پست

مامانای عزیز... دخترمن شش ماهشه حدودسه هفتس سرماخورده وسرفه های خلط دارمیکرد سرفه های خلط دارش الان تبدیل شده به سرفه ی خشک اماپشت سرهم.. یعنی یاصبح ها یانصف شب حدودده دقیقه پشت سرهم سرفه میکنه دکترگفت یه نوع آلرژی هس براش شربت زادیتن تجویزکرده که شبی یه قاشق چای خوری بهش بدم میخاسم ببینم کسی بوده تاحالا که این شربتوبرای بچش استفاده کرده باشه وجواب گرفته باشه واینکه ضرری نداره شربت کتوتیفن؟ 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️

کتوتیفن ک یکی دیگس زادبتن بکی دیگه جفتشون هیستامین هستن 

الیته زادبتن بهتره ن مشکل نداده من از۴ماهگی ب پسرم زادیتن دادم تادوسالگی 

هرشب خورد

الرژی داشت من ک خبلی راضی بودم خلط وسرفه  وعطیه ابریزش بینیشوهمه ش کمکم اربین رفت 

وخدایی که بشدت کافیست

کتوتیفن نده! من که دخترم دوسال و ده ماهشه بهش نمیدم!!! شربت آیورا از داروخونه بگیر بهش بده یه شربت گیاهیه و بدون عوارض

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتوتیفن ک یکی دیگس زادبتن بکی دیگه جفتشون هیستامین هستن  الیته زادبتن بهتره ن مشکل نداده من از ...

زادیتن همون کتوتیفنه ولی خارجیش البته منم شنیدم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️

یه شلغم داخلشو خالی کن و توش عسل بریز یا اگه نداشتین شکر! بذار داخل یخچال چند ساعت! تا آب شلغمه بیرون بیاد بهش بده بخوره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
زادیتن همون کتوتیفنه ولی خارجیش البته منم شنیدم

نه عزیزم اینایکم باهم فرق دارن کتوتیفن المانیه البته اگ بلشه الان 

ایزانیاشوک اصلانگیرچون ی سرسورنم فایده نداده 

وخدایی که بشدت کافیست
آیورا بهش دادم اصلا اثرنداشت

بچه ای ک الرری داره حتمابایدزادیتن بخوره بعدهاهم سینگولرتاکنترل بشع وخداب نکرده تبدیل به اسم نشه یااینکه ریش رواذیت نکنه .منفعتش براشون بیشترازضررشه 

وخدایی که بشدت کافیست