2777
2789

۴ساله ازدواج‌کردیم ولی شوهرم راضی نمیشه بچه دار بشیم میگه شرایط مالیشو نداریم نمیدونم فکرمیکنه همه چجوری بچه دارمیشن یا قراره چه اتفاقی بیوفته که وضعیت تغییر کنه

همه بخصوص خانواده خودش چون تک پسره همش به من تیکه و متلک میگن بخصوص مادرش همش میگه دیگه بچتون باید مامان بزرگ بابابزرگ صداتون کنه نه مامان بابا همه بعدازشما ازدواج کردن بچشون دیگه مهد میره😔😔

آخه من چیکار کنم به هرراهی متوسل شدم ولی فایده نداره😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شرایط مالیتون خوب نی بچه میخاین چیکار دیگران ک بزرگش نمیکنن خودتون باید بزرگ کنین کلیم اذیت میشه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

به خانوادش بگو پسرتون بخاطر شرايط ماليش ميگه بچه دار نشيم من خودم خيليييي دوست دارم زودتر بچه دار شيم اگه بعدا خواست و من نشدم چي؟ 

اگه واقعا شرايط مالي خوبي ندارين بچه نداشته باشين بهتره 

بازم به شرايط و روحيه خودتون بستگي داره 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
جلوگیری نکن تو عمل انجام شده قراربگیره

اخه این چه پیشنهادیه؟؟؟؟؟ظلم بزرگیه به مرد شاید از نظر روحی و مالی امادگی نداره دو طرف باید راضی باشن🐀😒

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

ی بار به شوهرم گفتم الان هی میگی نمیخوام بعدا دلت خواس خدا میگه حالا من نمیدم اینقدر نه نیار...البته از لحاظ مالی مشکل نداریم ولی چن نفر رو توی خونواده مثال زدم که بچه ندارن گفتم اگر به این حرفا بود اینا باید میلیادر باشن ولی نگا کسایی که بچه دارن برکت تو زندگیشونه و این حرفا

انگار تو فکر رفت کلا عوض شد گفت هر وقت خدا بخواد جلو گیری رو قط کردیم بعد یکسال خبری نشد من رفتم دکتر بعد چن ماه خبری نشد دیگه خودش رفت دکتر مشکل از خودش بود...و حالا همش ناراحته میگه کاش زودتر اقدام کرده بودیم زودتر فهمیده بودیم تا سنم کم بود درمان میکردیم..

اینم از داستان من و همچنان هم بی نی نی...

بچه با اومدنش روزیشو میاره پس نگران خرجش نباشید

همسره من دانشجو هست درامد انچنانی نداره همه میره اجاره و قسط 

ولی خدارو شکر تا الان هیچ چیز کم و کسری نداشتیم 

همه چیزو خدا جور میکنه. 

بعضی وقتا با خودم میگم واقعا بچه نعمته. 

عزیزم وضع همینه و گرونیه اگه قرار باشه بخاطر گرونی بچه دار نشیم اونوقت هیچ وقت بچه دار نمیشیم پس بخاطر پول از خواسته هامون نگذریم. 

شرایط مالیمون اصلا خداروشکر بد نیست ولی شوهر من بلندپروازه همیشه از اول زندگیمون همینجوری بوده الانم میگه باید یه حساب داشته باشیم برای بچه بعد اقدام کنیم

همه شرایطی داریم الکی بهانه میاره و نمیتونم بفهمم چرا