2777
2789
عنوان

ترخدا بیاید بگید چجوری شوهرم‌ راضی کنم واسه بچه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 39 پست
شرایط مالیمون اصلا خداروشکر بد نیست ولی شوهر من بلندپروازه همیشه از اول زندگیمون همینجوری بوده الانم ...

شاید بچه نمیخواد

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
ولی تجربه ثابت کرده هرچی تو سر مردا حرف بزنی بدتر لجبازی میکنن تو حرفت رو بزن ولی بذار زمان خودش باع ...

آخه تا کی دیگه چقد صبر کنم من شاغل بودم از کارم اومدم بیرون باهم حرف زدیم که بچه دار بشیم ولی باز زدزیر حرفش واسه بچه😢😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید بچه نمیخواد

منم همینو بهش گفتم

گوشیشو نشونم داد گفت کدوم مردی یه پوشه ۳۰۰تایی عکس از بچه توگوشیشه من میمیرم برای بچه ولی الان نمیخوام

راست میگه هر بچه ای رو میبینه ضعف میکنه خب بخدا همه فکرمیکنن من مشکل دارم مامان خودم ازم پرسید واقعا اگه مشکلی داری بریم دکتر دنبالش باشیم باورشون نمیشه میگم ما یک بارم اقدام نکردیم که ببینیم میشه یا نه

آخه تا کی دیگه چقد صبر کنم من شاغل بودم از کارم اومدم بیرون باهم حرف زدیم که بچه دار بشیم ولی باز زد ...

چند سالتونه؟؟

منم همینو بهش گفتم گوشیشو نشونم داد گفت کدوم مردی یه پوشه ۳۰۰تایی عکس از بچه توگوشیشه من میمیرم برا ...

اقاتون باید با خانوادش صحبت کنه