بزارین از خودم شروع کنم.یه کاری بهم پیشنهاد شده بود.میترسیدم از پسش بر نیام .گفتم خبر میدم بهتون.چندروز با خودم فک کردم اومدم زنگ بزنم فهمیدم دادن به یکی دیگه.خیلی ناراحت شدم.اینو میشه اسمشو قسمت گذاشت؟😢
مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
همون قدیمیها که به قسمت خیلی اعتقاد داشتن هم جمله ای رو می گفتن:
"قسمت،قسمت جُنبون میخواد"
تلاش و همت رمز موفقیت است و بس
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
آره همین اخیرا شده ولی اسمش حماقت خودم بوده، 13 تومن ضرر کردم به خاطر دست دست کردنای الکی😒😣 یه چیزایی که دست خودم نیس تلاشمو میکنم و تهش نمیشه میگم حتما خیری توش بوده، تا حالا هم خیلی اتفاقا افتاده که بعدش دیدم واقعا خیر توش بوده، ولی این چیزایی که کم کاری خودم بوده تقدیر نیس متاسفانه 😁