2777
2789

بزارین از خودم شروع کنم.یه کاری بهم پیشنهاد شده بود.میترسیدم از پسش بر نیام .گفتم خبر میدم بهتون.چندروز با خودم فک کردم اومدم زنگ بزنم فهمیدم دادن به یکی دیگه.خیلی ناراحت شدم.اینو میشه اسمشو قسمت گذاشت؟😢

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

قسمت نبوده😀

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم این اسمش تعلل هست . 

مامانم میگه مدبر اونه که تو لحظه تصمیم بگیره . عین خودش عکس العمل آنی و بهترین میده تو مواقع . 

شمام با تمرین سعی کن مدبر بسی عزیزم . از دستت این فرصت رفت بی خیال زندگی پر از فرصته

هیچ  

بله ولی بنظرم قسمت نیست

خودمون از دستش میدیم دیگه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

همون قدیمیها که به قسمت خیلی اعتقاد داشتن هم جمله ای رو می گفتن:

"قسمت،قسمت جُنبون میخواد"

تلاش و همت رمز موفقیت است و بس

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

آره همین اخیرا شده ولی اسمش حماقت خودم بوده، 13 تومن ضرر کردم به خاطر دست دست کردنای الکی😒😣 یه چیزایی که دست خودم نیس تلاشمو میکنم و تهش نمیشه میگم حتما خیری توش بوده، تا حالا هم خیلی اتفاقا افتاده که بعدش دیدم واقعا خیر توش بوده، ولی این چیزایی که کم کاری خودم بوده تقدیر نیس متاسفانه 😁

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
خب عیبی نداره اگر تو کلا موفقی بازم موقعیت اونجوری برات پیش میاد اگرم فقط همون یه مورد بوده شاید ...

امیدوارم.حرفت بهم دلگرمی میده

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢