2777
2789

من کلومیفن مصرف کردم دیروز روز یازدم کیت گذاشتم منفی بود اگه تا چند روز دیگه هم منفی باشه یعنی قرص اثر نکرده؟

یه صلوات مهمونم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کلومیفن خورده بودم از روز ۱۲ یا ۱۳ بود که خط دوم کمرنگ ظاهر شد و روز ۱۶ پررنگ شد

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
همون ماه باردار شدین؟آمپولم زدین؟

نه ماه بعدیش 

امپول نزدم قرار بود سه ماه کلومیفن بخورم اگر ج نداد امپول بزنم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
یعنی کیت درست بود؟

اره درسته 

از الان زوده مثبت بشه 

فعلا زوده... من پریودادم بالای 32 روزه بخاطر همبن از روز 14یا 15 کیت میذارم

و اما...  ....  نیمه شبی من خواهم رفت.... ..!!!! از دنیایی ک مال من نیست!!!!!  از زمینی که مرا بیهوده بدان بسته اند.....!!!!!!‼ 
نه ماه بعدیش   امپول نزدم قرار بود سه ماه کلومیفن بخورم اگر ج نداد امپول بزنم

خب همون ماه که تخمکگذاری داشتی چرا نشد

ماه بعد نزدیکیت چطوری بود که شد

یه صلوات مهمونم کنید