2777
2789

ببين عزيزم خدا انقدر مهربونه كه با هر دعايي بري سمتش، هر جوري صداش كني بهت جواب ميده. به اعتبار دلته كه صداش كني ....

تانريم يالنيزجا سندن رجا ادييوروم ..... يارديم اد بانا........  
ببين عزيزم خدا انقدر مهربونه كه با هر دعايي بري سمتش، هر جوري صداش كني بهت جواب ميده. به اعتبار دلته ...

می دونم اما بعضی وقتا جواب نمی ده هر چی حرف می زنی همه دعا هام شده نما ز انگار اگه نما ز نخونی راهی نداری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم اما بعضی وقتا جواب نمی ده هر چی حرف می زنی همه دعا هام شده نما ز انگار اگه نما ز نخونی ...

نفسم نماز كه آرامش انسانه. يه جور دردو دله با كسي كه همه كسته. خوب عزيزم خدا تو كاراش حكمتي داره. وقتي صداتو نميشنوه حتما حكمتي هست. جون خدا از عاقبت دعايي كه ميكنيم آكاهه.  صبور باش. وقتش بشه جوابشو ميبيني. خدا هميشه بهترين ها رو برامون ميخواد يقين داشته باش. زياد صلوات بفرست. هم آروم ميشي هم حاجت روا انشالله. 

آرزوهایی ک برآورده نمیشن دوتا دلیل داره یااینک یه گناهی خطایی داری ک توبه نکردی یا هنوزم داری ادامه میدی. ک مانع استجابت میشه. یااینک اصلا به صلاحت نیست ک ب اون آرزو برسی.مثلا چن سال دیگه میگی وای خوب ک نشد 

در هرحال شما ببین ایراد کارت چیه گناهی چیزی داری. ماادمها خودمون بهتر می دونیم کجاها داریم اشتباه میریم

. و نماز اول وقت خیلی موثر هست. شما از ته دلت از خدا بعد هرنماز بخواه دیگه بقیش و بسپار ب خدا ک هرچی ک به نفعت هست بشه. چون ماها از پس پرده خبر نداریم. خیلی چیزا هست ک شر میشه برامون اما آرزومونه.باور کن خدا هم میتونه هم میدونه 

منم یه حاجتی دارم برآورده نمیشه نمیدونم چرا    

عزيزم براي حاجتت صلوات فرستادم. شمام براي حاجت مامان من صلوات بفرست انشالله همه حاجت روا شن. 

عزيزم براي حاجتت صلوات فرستادم. شمام براي حاجت مامان من صلوات بفرست انشالله همه حاجت روا شن. 

عزیزم منم صلوات فرستادم واست

انشالله آرزوزا چاتاسوز چوخ ساقول پیاموز اوچون

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
عزیزم منم صلوات فرستادم واست انشالله آرزوزا چاتاسوز چوخ ساقول پیاموز اوچون

عززززززززيزززززززم.  ممنون. شمام آذري زبان هستين؟

واي جقد خوشحال شدم. من اهل مراغه ام.  شما اهل كجاييد؟

منم خوشحالم از آشنایتون منم از آستارا

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟