2777
2789

7 ساله ازدواج کردم تو ساختمون مادرشوهریم بدبختانه !!! شاغل هستم پسرم 3 سالشه ! تا 2.5 مادرشوهرم به زور و اصرار بچه رو نگه داشت بعدش گفت دیگه نرو بازم اصرار ! گفتم الان دیگه موقع مهد کودکشه می ذارمش مهد ! با حرفها و کاراش تو جون بچم اضطراب انداخته که مهد کودک نره ! پسرم به هیچ وجه حاضر نیست با من مهد بره ! فقط اگر مامانم یا بابام بیان دنبالش باهاشون می ره !!! تازه بازم بهش گفته با اونا هم نره !!! پسرم شدید دچار اضطراب شده از یه طرفم مامانم اضلا همکاری نمی کنه هر روز یه رفتاری در می یاره ! واقعا گیر کردم کارمو ول کنم بشینم خونه ! بچم هر روز می ره خونه مادرشوهرم و اون به هدفش می رسه و راضی می شه ! از یه طرف ادامه بدم گریه های هر روز بچه و زجری که خودم می کشم و منت ها و رفتار های مامانمو باید تحمل کنم واقعا بریدم !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بچه رو ببر مشاوره و خونتون رو سوا کنین من تو خیابونم میموندم نمی‌رفتم با مادرشوهر زندگی کنم

از اول غلط زیادی کردم به خدانمی دونستم می شه رو سرم میرینه هر روز 

وا انگارطلب کاری ازمامان بیچارت 

خب بیشتروقت پسرت داره با مادرشوهرت میگذره طبیعیه که به حرفاش گوش کنه 

یه مدت نزو سرکار بمون رابطه خودت وپسرتو خوب کن مادری کن واسش اگه میخوای طرف تو باشه تا حداقل کلاس اولی بشه بعدفکرکارکردن باش 

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

با یه روانشناس کودک مشورت کن ببین واسه اضطرابش چیکار میتونی بکنی.همه بچه ها اولش یکم بدقلقی میکنن واسه مهد رفتن ولی شما باید محکم و قاطع باشی! بخوای باهاش راه بیای یه روز بره یه روز نره یه روز این ببرتش یه روز اون به مشکل میخوری!

پانداتون رو در راه رسیدن به سلطنت قطع دسترسی کردن!!!!  

ببین حتی اگه سر کار هم نری و بشینی توی خونه بچه باید مهد بره. 

باید با دوستاش باشه تا روابط اجتماعیش قوی بشه. پس زیر بار این حرفا نرو. برو با مربی مهدش صحبت کن از مشاور کمک بگیر اگه لازمه مهد را عوض کن. ولی بزرا که بره اون نیاز داره با دوستاش باشه. مثلا با مادربزرگش می خواد چیکار کنه تا مهارت های مختلف یاد بگیره؟