2777
2789
عنوان

3بار پری در یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 49 پست
دوست جونم حالم بده خیلی بده تو جمع باید الکی بخندم هی میخوام بی توجه باشم اما همیشه تو تنهایی یه غصه ...

در کت میکنم...من قلبم پر درد بود..دیگه داشتم روانی میشدم..اصلا دوست نداشتم برم تو جمع..بسکه هرکی میرسید یا تیکه مینداخت و یا سوال میپرسید...چقدر شبا تا صبح اشک میریختم و زجه میزدم ..بد دردیه ..ان شاالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم توروخدا اینطور نگو دارم میمیرم از غصه چرا نمیری یه نزاد بیاری خب؟؟هم ثواب داره هم یه بی پ ...

خودم ازخدامه ولی شوهرم اونموقع تاحالامخالفت میکرد میگه دوست دارم بچه ی خودمون باشه دیگه هرراهیوبگی رفتیم نشدالان ازروناچاری قبول کرده رفتیم بهزیستی گفتن تقاضازیاده 3،4سال بایدتونوبت وایسین .چی بگم آبجی 

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
32سال

منم نه خواهر دارم نه خواهرشوهر فقط یه زن برادر کررررررررررررررررررررررررم دارم همه امیدم اینه خدا بهم یه دختر بده که از تنهایی دربیام...منم بی کسم جز مامانم هیچکی رو ندارم فقط دلم یه نی نی بویژه دختر میخواد که همدم من شه بیا برای هم دعا کنیم دعا از زبون دیگران بهتر میگیره این ذکر هم زیاد بگو رب لاتزرنی فردا و انت خیرالوارثین آیه 89سوره انبیا 

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم
منم هشت ساله منتظرم ولی بیشتر از خودم براشماناراحت شدم یه سربزن طب اسلامی خدارا چه دیدی شابد درمانی ...

خواهری من 15ساله منتظرم .بحق خانم فاطمه زهرا هم شماوهم استارترعزیز تاشروع سال جدیددلتون شادودامنتون سبزبشه .اللهم صل علی محمد و آل محمد.طب اسلامی هم رفتم عزیزم فایده نداشت

منم نه خواهر دارم نه خواهرشوهر فقط یه زن برادر کررررررررررررررررررررررررم دارم همه امیدم اینه خدا به ...

چشم عزیزم من حتمادعامیکنم برای هم شماهم اون آبجیمون که 8ساله منتظره .من همون مادرم ندارم آبجی .البته ی خواهردارم که اونم سرگرم زندگی خودشه .شوهرم ی روزی بهم گفت یه روزی میرسه که همه ی دوروبریامون بچه هاشون ازدواج کردن مشغول دامادوعروس ونوه هاشون هستن منوتوهم پیرشدیم توتنهایی خودمون اسیریم حتی یه نفررونداریم که دستمونوبگیره اززمین بلندمون کنه .هنوزپیرنشدیم ولی همین الانم همین طورهست .همه مشغول زندگی خودشون هستن ومن توتنهاییام غرقم

چشم عزیزم من حتمادعامیکنم برای هم شماهم اون آبجیمون که 8ساله منتظره .من همون مادرم ندارم آبجی .البته ...

تو تنها نیستی اول که خدای بزرگ رو داری و اینو میدونی وقتی خدا یه نعمتی رو از آدم دریغ میکنه عوضش اون بنده رو به شکل خاص تری دوست داره و جاهای دیگه زندگیش رو پر میکنه مثلا همینکه شوهرت انقد عاشقته که ولت نکرده خیلی ها بچه دارن اما شوهراشون عوضی و ... هستن دوم اینکه تو تنها نیستی خودم میشم خواهرت منم خواهر ندارم فقط یه مادرشوهر عوضی و یه زن داداش بیشعور و یه جاری آشغال دارم که سه تایی دست به دست دادن منو بسوزونن واگذارشون به خدا.

تهرانی تو آبجی؟؟

خدایا بابت همه چیز شکر😍😍دوستت دارم
خواهری من 15ساله منتظرم .بحق خانم فاطمه زهرا هم شماوهم استارترعزیز تاشروع سال جدیددلتون شادودامنتون ...

عزیزم شما که این همه تلاش کردی یبارم برو پیش حاج آقا ضیائی مشهد هستش من شنیدم که مورد اینجوری داشته نتیجه گرفتن

😍😍خدایا شکرت
حالم خیلییییییییییییییییییییییییییی بده حوصله هیچکس رو ندارم اعصابم بهم ریخته همش بغض دارم من نی نی ...

عزیزم ناراحت نباش من خودم اصلا باور نمیشد یه روزی بخوام مامان بشم امیدت به خدا باشه

قربونت بشم خواهری .گریه نکن عزیزم خدای ماهم کریمه .شایدبرای من امیدی نباشه امابرای شماصددرصدهست عزیز ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم اشکم دراومد 😢

اگه واقعا امیدی نیس از پرورشگاه بچه بیارین

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
تو تنها نیستی اول که خدای بزرگ رو داری و اینو میدونی وقتی خدا یه نعمتی رو از آدم دریغ میکنه عوضش اون ...

قربونت بشم آبجی جونم .ن عزیزم من قم هستم .آره واقعاتنهاشانسی که توی زندگیم آوردم ی شوهرخوب ودلسوزه وگرنه توی بقیه موارد همش کم شانسی بوده .شماتهرانی عزیزم؟

عزیزم خیلی ناراحت شدم اشکم دراومد 😢 اگه واقعا امیدی نیس از پرورشگاه بچه بیارین

فدات بشم خواهری .15ساله میدونم امیدی نیست حالااقدام کردیم برای فرزندپذیری ولی گفتن 3تا4سال بایدصبرکنین تانوبتتون بشه

فدات بشم خواهری .15ساله میدونم امیدی نیست حالااقدام کردیم برای فرزندپذیری ولی گفتن 3تا4سال بایدصبرکن ...

ان شالله که یه بچه ی ناز خوشگل خدا بهت بده...❤

ولی همیشه حرف دکترا مهم نیس خیلیا هستن هیچ مشکلی ندارن ولی 20ساله هنوز بچه دارنشدن خیلیاهم دکترا کاملا ناامیدشون کرده بچه دار شدن ..امیدت بخدا باشه

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
ان شالله که یه بچه ی ناز خوشگل خدا بهت بده...❤ ولی همیشه حرف دکترا مهم نیس خیلیا هستن هیچ مشکلی ندا ...

مشکل من یائسگیه آبجی اونم برای الانانیست دوسه سال قبل از ازدواجم اینجوری شدم .اگه خدابخواددرخت خشکوسبزمیکنه فقط کافیه بخوادولی کلابعضیاتوسرنوشتشون بچه وجودنداره .بازم چشم امیدم ب خداست ممنونم خواهری بخاطرمهربونیت😍😍😘😘