2777
2789
عنوان

درد واکسن چهار ماهگی

7000 بازدید | 14 پست

دیروز واکسن چهار ماهگی پسرمو زدن.استامینوفن دادم تا عصری خوب بود،ازعصر تا الان جمعا یه ساعت خوابیده یه بند گریه میکنه وسطاش جیغ میکشه .به نظرتون از واکسنه یا مشکل دیگه ای داره.دیگه اینکه تاپیکای سالهای قبل رو دیدم نوشته بودن آمپول چهار ماهگی یدونه ست ولی برا پسر من دو تازدن.

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

چهار ماهگی واکسن سبکیه 

پسرم فقط یه تب معمولی داشت 

حالا شما استا رو قطع نکن بهش بده اگه بی قراره 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدیدن درست کردن دوتا واسه دخترمنم دوتا بود استامینفوناشوبه موقع بده قبل ازاینکه ببریش داده بودی حوله گرم یا کیسه آب گرم بزار روش براش سشوار روشن‌کن آروم میشه دستتو آب بزن بزار رو جای آمپولش یکم دلش خنک میشه اگه همون لحظه اروم شد یعنی ازهمون اگه نه که احتمالا دل درد داره آب نبات داغ بهش بده یکمی گلاب توش بریز یکمیم عرق نعنا گلاب باعث آرامش میشه طب سنتی گفت البنه چند قطره فقط

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
چهار ماهگی واکسن سبکیه  پسرم فقط یه تب معمولی داشت  حالا شما استا رو قطع نکن بهش بده اگه ...

شدید بیقراره از دیروز عصر تا حالا شام بپز،برا فردای پسرم ساندویچ اماده کن ،خونه رو جمع و جور کن،به درخواست پسرم ژاه دو رنگ درست کن.پسر کوچولوم هو اینجوری.باباهه هم که خسته تر از همیشه.. شب رو اصلا نخوابیدم دارو از پا میفتم

از طرفی هم ناراحت اذیت شدنهای کوچولومم  

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
جدیدن درست کردن دوتا واسه دخترمنم دوتا بود استامینفوناشوبه موقع بده قبل ازاینکه ببریش داده بودی حوله ...

ممنون

آره از قبل استامینوفن داده بودم

دیروز یخ گذاشتم البته فقط تا عصر

الان هم حوله گرم گذاشتم

چهار ماهگی واکسن سبکیه  پسرم فقط یه تب معمولی داشت  حالا شما استا رو قطع نکن بهش بده اگه ...

من با دو ماهگی مشکل نداشتم زیاد ،روز اول گاهی جیغ میزد گاهی میخوابیدولی شبش دیگه راحت خوابید

شدید بیقراره از دیروز عصر تا حالا شام بپز،برا فردای پسرم ساندویچ اماده کن ،خونه رو جمع و جور کن،به د ...

کف همون پایی که آمپولش دردداره رو ماساژ بده براش اونجاشوفوت کن یکم اروم میشه فقط یکی از واکسنا دردداره یکیش کاملا بدون درده

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
مثل دوماهگیه تب ودرد تا 24ساعت داره

دو ماهگی سبکتر بود باز

کف همون پایی که آمپولش دردداره رو ماساژ بده براش اونجاشوفوت کن یکم اروم میشه فقط یکی از واکسنا درددا ...

ممنون

هر دو تا پاشو میکوبه زمین و هی باز و بسته میکنه.برا همین فک کردم شاید اذیتش از چیزی غیر از واکسن باشه

ممنون آره از قبل استامینوفن داده بودم دیروز یخ گذاشتم البته فقط تا عصر الان هم حوله گرم گذاشتم

قطره هاشو درست دادی دوبرابر وزنش چون معمولا اگه استامینوفنوبا دوز مناسبو به موقع بدی بچه اذیت نمیشه 

گوشش یه ها کن پایین هاله شو ماساژ بده اگه آروم شد که ممکنه گوش درداره چون واکسنا عوارض دارن فقط تب نیست بعضی وقتا به یجایه دیگه میزنن مثلا پای دختر من از پایین تا بالا توچهارماهگی قرمز شد

ممنون هر دو تا پاشو میکوبه زمین و هی باز و بسته میکنه.برا همین فک کردم شاید اذیتش از چیزی غیر از وا ...

عرق سوز نشده فکر کنم واسه همون درد واکسنه وقتی آرومه روی واکسنشو آروم فشار بده عکسلعمل نشون میده اگه از واکسن باشه  اینطوری متوجه میشی

ممنون هر دو تا پاشو میکوبه زمین و هی باز و بسته میکنه.برا همین فک کردم شاید اذیتش از چیزی غیر از وا ...

عزيزم پاهاشو ببند مثل قنداق، پاشو كه تكون ميده درد ميگيره اذيت ميشه پاشو ببندي ديگه نميتونه تكون بده آروم ميشه يه حوله گرم كن بزار جاي واكسنش و قنداقش كن

عرق سوز نشده فکر کنم واسه همون درد واکسنه وقتی آرومه روی واکسنشو آروم فشار بده عکسلعمل نشون میده اگه ...

قربونت  ،

باشه

ممنون

عزيزم پاهاشو ببند مثل قنداق، پاشو كه تكون ميده درد ميگيره اذيت ميشه پاشو ببندي ديگه نميتونه تكون بده ...

باشه

ممنونم عزیز