2777
2789
عنوان

مردی که خیانت میکنه هرزه س

705 بازدید | 52 پست

دوستان عزیز یه چیزایی مدتیه توی دلمه میخوام بگم بهتون شاید بد نباشه شماهاهم بخونیدش

من اصلا درک نمیکنم خانومایی که وارد تاپیک‌خیانت میشن ومیگن که چی براشوهرت کم گذاشتی که اینطوری شده وبهت خیانت کرده!!!!!!!

باباااااااااااااااااا یه زن اگه براشوهرش کم بذاره یا اصلا زنیت نداشته باشههههه بازم شوهرش حق نداره بهش خیانت کنه حق ندارهههه ...... خیلی بهش سخت میگذره طلاقش بده ولی خیانت نکنه

زنی که باردار شده‌پوستش شل شده تودوران شیردهی ومراقبت از بچه شه ونمیتونه به خودش برسه بخاطر چیه بخاطر کیهههههه بخاطر اینه که مردشو پدر کنهههه بخاطر اینه که نسل مردشو تداوم ببخشه وگرنه چی نصیب خودش میشه جز شب بیداری کهنه شوری و آروق بچه

یه زن باید با نداری بدبختی بددهنی شوهرش وخانواده شوهرش بی پولی ومستجری بوی جوراب وچه بدونم از غرور وبداخلاقی وبی توجهی تا سردی جنسی وعاطفی و........همه چیز شوهرشو تحمل کنه وحقم نداره خیانت کنه بعد یه مرد تا یه شب زنش حوصله نداشت موهاشو شونه کنه سریع بره با یکی دیگهههه!!!!!!

توروخدا انقد به این مردا بها ندید خودتونو مقصر جلوه ندید

مردی که خیانت میکنه هرزه س دلش مریضه تقصیر زنش نییییییییییییییییت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا.حرفات منو یاد زندگی لجن وار خواهرشوهرم انداخت

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

وای چقد خوب گفتی

فدای مردِ خودم بشم من

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!