2777
2789
عنوان

علایم بارداری

105 بازدید | 15 پست

کیا علایم بارداریشون تیرکشیدن تخمدان سمت راستشون بوده؟ 

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
هرجاتایپیک مربوط ب بارداری واقدام میبینم میام فوری..همه جام میگم دوروز مونده ب پری.تخمدانم وزیرشکمم ...

کدوم سمتت درد میکنه؟ چند روزه دردت شروع شده؟ 

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دقیقا اینطوری بودم تخمدان راستم 

میدونید سه شنبه موعدمه دردم فقط تا دیروز صبح بود دیگه قطع شده و از قطع شدنش نگرانم

منم تا چن روز اول که ای یو ای کرده بودم تخمدان راستم تیر میکشید

تا کی ادامه داشت؟ تا بعد از موعد پریودتون؟

تا کی ادامه داشت؟ تا بعد از موعد پریودتون؟

من تا چهار پنج روزه اول الان درد ندارم روز هشتمم.ایشالا پریود نمیشم

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
من تا چهار پنج روزه اول الان درد ندارم روز هشتمم.ایشالا پریود نمیشم

ان شاالله بحق فاطمه زهرا این ماه بارداری

وای منم ۱‌هفته اس دقیقا همینطورم تاحالا هم اینطور نبودم

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️
وای منم ۱‌هفته اس دقیقا همینطورم تاحالا هم اینطور نبودم

همچنان ادامه داره؟ برا من قطع شده.  دلم خوش بود ب این درد

همچنان ادامه داره؟ برا من قطع شده.  دلم خوش بود ب این درد

اوهوم😑 امروز به کشاله رونم زد

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️