2777
2789
عنوان

دخترم پاش سوخت خیلی ناراحتم

212 بازدید | 17 پست

امروز چایی دم کردم با شوهرم داشتیم چایی میخوردیم یه لحضه شوهرم گوشیش زنگ خورد رفت گوشیشو بیاره در این فاصله هم دخترم یه نخ دستش بود نزدیک قوری بود نخه پیچ خورده بود تو دهنه قوری اونم کشید تا اومدم نزارم چایی ریخت رو پاش سوخت زیاد نیست ولی خیلی ناراحتم الان خوابیده پماد ادیب زدم واسش بنظرتون زود خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره سوختگی اش در چه حد باشه اگه فقط در حد سرخی باشه و تاول نزده باشه اره خوب میشه ولی پوست بچه ها نازک تر و حساس تره این پماده چیه ؟ مال سوختگیه ؟ اگه ترمیم کننده ست نزن فقط پماد معمولی بزن چون ترمیم کننده ها درجه بندی دارن و بعضی ها هم حساسیت دارن بهش 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               

روغن ارده معجزه میکنه ..چندهفته پیش آب برنج ریخت رو دستم روغن زدم عالیه ..فقط اول کمی میسوزه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
نمی دونستم که خیلی ناراحتم بخدا 

دیگه ایندفعه گذشت.ولی واقعا این ترکیب معجزه میکنه.یه بار شیر در حال جوش ریخت دستم.یه بار حلوای داغ ریخت دست مامانم.از این ترکیب سریع درست کردم گذاشتم روش.نه تاول زد.نه جاش موند.

خدایا شکرت