maman_koooocholoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 803 عنوان پودر جینسینگ چاقی 3876 بازدید | 16 پست سلام کسی استفاده کرده تاثیر داشته ؟واسه دیابتی ها مشکل ایجاد نمیکنه ؟چقدر چاق شدین تو یک ماه؟قیمتش چنده تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫 1397/10/01 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
habibe_n عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 443 شوهر من میخوره اشتهاش چند برابر شده و واقعا سرشونه هاش پهن شده در کل اگه کنارش ورزشم بکنی ک شکم نکنی خیلی خوبه
shelia عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 4352 ما برا فروش داریم عزیزماما شوهرم الان باشگاه هست ک سوال کنم بهت بگم
maman_koooocholoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 803 شوهر من میخوره اشتهاش چند برابر شده و واقعا سرشونه هاش پهن شده در کل اگه کنارش ورزشم بکنی ک شکم نکنی ... شوهر من خیلی لاغره واسه اون میخوام ورزش هم میکنه درضمن انسولین هم میزنه هرروز ...قبلا چاق بود یهو لاغر شد تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
maman_koooocholoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 803 ما برا فروش داریم عزیزم اما شوهرم الان باشگاه هست ک سوال کنم بهت بگم لطفا قیمتش رو برام میپرسی ...مشکلی واسه دیابتی ها نداره که اگه انسولین بزنن....اصلیه؟ تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
shelia عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 4352 لطفا قیمتش رو برام میپرسی ...مشکلی واسه دیابتی ها نداره که اگه انسولین بزنن....اصلیه؟ اطلاع ندارم میپرسم بهتون میگماره عزیزم از نظر اصلی خیالت راحتباردار و شیرده هم ک نیستید؟
habibe_n عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 443 شوهر من خیلی لاغره واسه اون میخوام ورزش هم میکنه درضمن انسولین هم میزنه هرروز ...قبلا چاق بود یهو لا ... چون دیابت دارن باید قبلش سوال کنین که مشکلی نداشته باشه از نظر اثر که من واقعا باچشم خودم دیدم شوهر 10کیلو چاق شدبا اینکه هر روزم نمیخورد
maman_koooocholoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 803 اطلاع ندارم میپرسم بهتون میگم اره عزیزم از نظر اصلی خیالت راحت باردار و شیرده هم ک نیستید؟ واسه شوهرم میخوام🤣😆من خوبم تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
maman_koooocholoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 803 چون دیابت دارن باید قبلش سوال کنین که مشکلی نداشته باشه از نظر اثر که من واقعا باچشم خودم دید ... چه خوب از کجا گرفتین عطاریا دارن؟ تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
habibe_n عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 443 چه خوب از کجا گرفتین عطاریا دارن؟ حقیقتش رفته بود تهران وقتی امد ی بسته اورده بود نمیدونم از کجا خریده و چند خریده ولی اگه تهرانی هستین میتونم براتون سوال کنم الانکه پیشم نیس شب برم خونه میتونم بپرسم براتون
shelia عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 4352 تا نیم ساعت دیگه خبرش بهتون میدمبرنامه غذایی هم بخواین براتون مینویسه.شوهرم مربی وزنه برداریمشاوره ورزشی هم هست
maman_koooocholoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 803 حقیقتش رفته بود تهران وقتی امد ی بسته اورده بود نمیدونم از کجا خریده و چند خریده ولی اگه تهرانی هستی ... ممنون میشم گلم تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫
maman_koooocholoo مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 803 تا نیم ساعت دیگه خبرش بهتون میدم برنامه غذایی هم بخواین براتون مینویسه. شوهرم مربی وزنه برداری مش ... تشکررر♥️ تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫