2777
2789
عنوان

با کلاس نباشید

721 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها پیرو اون تاپیکایی ک همه ش میگن وقتی میرید یه جایی خودتون رو سرگرم کنید برا خانواده شوهر کاری نکنید و اینا یه چیزی میخوام بگم بهتون

عمه من یه دونه عروس داره همه کار براش کرده تاحالاانواع و اقسام کلاسا میبردش خریدای انچنانی جهیزیه ش رو خودش براش خریده ماشین بهشون داده و الانم طبقه بالای خونه خودش زندگی میکنن بدون اینکه هیچ هزینه ای بدن یعنی جای دخترش وااااقعا قبولش داره

دیشب ما خونه مادربزرگمون یلدا گرفته بودیم کرسی چیدیم و خوراکی و شام خوردیم و خیلی کارای دیگه این عروس خانم از جاش تکون نخورد به هیچی دست نزد

ما باز وسیله هارو جمع کردیم سفره رو اوردیم شام اوردیم دیدم نیستش عمه گفت رفته عکاسی سر سفره نشسته بودیم ک اومد داخل شامش رو خورد گوشیشو دراورد و رفت عقب نشست ما ظرفا رو شستیم و جمع کردیم گذاشتیم تو کابینت و میوه بردیم بخورن و همینکه میوه ش تمومشد شوهرشو صدا کرد دست در دست هم رفتن خونه شون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدئونم خیلی هاتون همین اخلاق رو دارید ولی واقعا یه جوری برخورد نکنید ک انگار همه کلفت شمان باید بذارن جلوتون بخورید و برید کنار لااقل یه دستی برسونید یه حرکتی بزنید اینا نشونه با کلاسی نیس بخدا شاید پیش خودتون فکرکنید خیلی خفن بودم اما از دور فقط بی ملاحظه به نظر میرسید نه هیچ چیز دیگه

خب عزیزم بعضیا مدلشونه

من کلا کار خونه نمیکنم

نه خونه مامانم خونه مستقلم

الانم با نامزدم شرط کردم یکمشو میکنم یه بخشی رو‌کمک‌کنه یا بسازه با مدل من

خب خود عمتون خاصه مجبور ک نبوده

اونم یه عضو خانوادست حتما ک نباید کار کنه جون عمتون جای دخترش گذاشتش

کار کردن ک احترام نیست

البته من مهمونی کمک میکنم 

یادم تورو فراموش..
خب عزیزم بعضیا مدلشونه من کلا کار خونه نمیکنم نه خونه مامانم خونه مستقلم الانم با نامزدم شرط کردم ...

من ک با خونه شون کاری ندارم هیچکاری نکنه اصلا 

اونا رو هم گفتم ک بدونید پیش خودش فکرنمیکنه ک اگ یه کاری بکنم پررو میشن یا مثلا چیکار برا من کردن ک حالا بخوام کلفتیشونم بکنم

و اینکه حالا ک عمه من همه کار براش کرده بنظرم این که بلند شه دوتاپیش دستی جمع کنه به جای مادرشوهرش خیلی کار سختی نیس هس؟؟

میدئونم خیلی هاتون همین اخلاق رو دارید ولی واقعا یه جوری برخورد نکنید ک انگار همه کلفت شمان باید بذا ...

ب خدا من اگه فک کنم با کلاسیه😅

از کار خونه بدم میاد دست و پا چلفتیم اصلا😂

ولی تو مثلا یکی طراحی داشتت باشه جونن دلن مایه میزارم

خب شما هم مجبور نیستین برای اون همه کاری بکنین

ما تو خانوادمون میدونن همه من تعارفی نیستم مولا من برم خونه یکی سه ساعت تعارف بازی نداریم ولی اکه خواهرم باشه با اون تعارفین چون مدلش اینجوریه

مثلا ما کلا ظرف تو مهمونیا نمیشوزیم یا ماشینه یا بعد مهمونی فرداش یکی میاد کمک جایی هم بریم یه تعارف میزنیم ولی اصولا نمیشوریم

شما هم خونه این خانم کار نکین کمک نکنین عین خودش

یادم تورو فراموش..