2777
2789
عنوان

با کلاس نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 31 پست
من ک با خونه شون کاری ندارم هیچکاری نکنه اصلا  اونا رو هم گفتم ک بدونید پیش خودش فکرنمیکنه ک ا ...

میدونی من ترجیح مییدم سه ساعت سرکار کار بکنم کار خونه ۱ ساعت نکنم 😅

واقعا با کلاسی نیست این چیزا ، خیلی باید داغون باشه کار نکردن و یه کوشه نشستن و با کلاسی بدونه 

عمتون خودش راضیه خودش کار کنه جای اون

شما هم واسه اون این کارو نمیکنی که واسه مامان بزرگ خودته مطمعنن اونم فک نمیکنه واسه اونه خونه اون ک‌نیست 

اون خودشو مهمون‌میدونه شما صاحب خونه

اگه تو‌خونت خودشون و فامیلشون اینجور نیست نشون میده خودشو فامیل شما نمیدونه انقد

حالا ولش کن حرص خوردن نداره

یادم تورو فراموش..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیشب خونه مادر شوهرم بودم یعنی ده سینی چی آوردیم خوردیم همه رو خودم شستم چون مادر شوهرم سرش درد میکرد 

لطفا کارای بی اساس و اینجوری رو شاخ نکنید چرا یه عده ای میخوان کارای زشت و مرسوم کنن و بالا ببرن و تبدیل به فرهنگ کنن اصلا شایسته نیس چه عروس باشی چه دختر خانواده چه پسر هیچ فرقی نداره

خدایا شکرت 
ب خدا من اگه فک کنم با کلاسیه😅 از کار خونه بدم میاد دست و پا چلفتیم اصلا😂 ولی تو مثلا یکی طراحی ...

گل من این خانم ک مهمونی نمیده اصلا ما بخوایم کاری بکنیم یا ن چون خونه عمه م زندگکی میکنن ما میریم اونجا اگ هستن میان پایین نیستن هم هیچی الان 4 ساله اونجان ما حتی 1 بارم خونه شون نرفتیم 

من توقع نداشتم برا ما کاری کنه اصلا میگم دید مادرشوهرش داره کار میکنه بگه بشین من دوتا پیش دستی جمع میکنیم من دوتا کاسه میذارم سر سفره 

ماک خودمون زیاد بودیم نیازی به کمک اون نداشتیم

در ضمن یادم رفت بگم الان یه عده از شما ها که عروس خانواده شوهرتون هستین میخواین به نفع خودتون مادر شوهر رو کلا حذف کنید جاری رو حذف کنید وقتی رفتین خونه شوهر پرنسس بشین 

آیا نمیدونید فردا دوران شما تموم میشه و قراره خودتون خانواده شوهر بشین و چه بلایی سرمون نمیاد فردا

فکر میکنم دیگه بچه هامونم نمی زارن ببینیم 

خدایا شکرت 
میدونی من ترجیح مییدم سه ساعت سرکار کار بکنم کار خونه ۱ ساعت نکنم 😅 واقعا با کلاسی نیست این چیزا ، ...

من خودمم اصلا کارخونه دوس ندارم اما به خودم اجازه نمیدم ک وقتی همه دارن یه کاری مبکنن من گوشیمو دربیارم کله مو بکنم توش 

حالا اصلا من به درک مادرشوهرش ک اینقد همه جا ازش تعریف میکنه و همه کار براش میکنه اخه دلش میاد باز اون بشینه چیزی بذاره جلوش بخوره ظرفشم جمع کنه؟؟زشته اخه

من نمیدونم دلیل رفتارش چی بوده، شاید مریض بوده یا ناراحت ....

نمیدونم چطوری بچه ها رو بزرگ میکنن که این رفتارها براشون میشه با کلاس بودن.

پریشب داداشم و خاله و دایی و عمه ها برام شب یلدایی آورده بودن، تمام کارهای پذیرایی و میوه و چای و شیرینی و آجیل چیدن رو برادر شوهرم انجام داد و شوهرم. بعد از رفتن مهمان ها هم همگی کمک کردن تا جمع کردیم . منم خونه اونها میرم کار میکنم 

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
من خودمم اصلا کارخونه دوس ندارم اما به خودم اجازه نمیدم ک وقتی همه دارن یه کاری مبکنن من گوشیمو دربی ...

اره واقعا در این حد دیگه زشته

خیلی دیگه ببخشید پرروئه

یادم تورو فراموش..
من نمیدونم دلیل رفتارش چی بوده، شاید مریض بوده یا ناراحت .... نمیدونم چطوری بچه ها رو بزرگ میکنن که ...

درستشم همینه حالا من نمیگم پاشید مهمونی رو هندل کنید اما خب بشقاب جلوتون رو لااقل بردارید ببرید اشپزخونه بگید میخواید بشورم؟؟قطعاکسی نمیگه بیا بشور لااقل اینجوری معلومه یه ذره شعور داری 

درستشم همینه حالا من نمیگم پاشید مهمونی رو هندل کنید اما خب بشقاب جلوتون رو لااقل بردارید ببرید اشپز ...

دیگه هر کسی یه مدلی داره، منم یه عروس دایی دارم با اینکه هم زشته هم از خانواده بسیار بد و مشکل داری هست اما خیلی کلاس میگذاشت، همه فامیل بهش بی محلی کردن تا آدم شد

تو را من چشم در راهم لندکروز خوشگلم
اره واقعا در این حد دیگه زشته خیلی دیگه ببخشید پرروئه

خواهش میکنم...یعنی همه کاراشو با قر و قمیش جلو میبره بیشتر ازین حرصم میگره ک فکرمیکنه خریم ما با دوتا عزیزم و لوده بازی میخواد سر و ته قضیه رو هم بیاره 

و برای اونا ک گفتن شاید خودشو مهمون میدونه ...چطور توی جمعا خودشو نمکدون میکنه رو دربایسی نداره اصلا یه حرفایی میزنه ک ما اصلاااا توی جمعامون این چیزا رو نداریم موقع کارکردن اونوقت خودشو جدا میدونه

والا من هم این همه امکانات فراهم بود برام پرو میشدم😁😁😊😊

بخدا من از اول زندگیم میخواستم یه دوربین حتی دیجیتالی معمولی داشته باشم هنوز نتونستم بخرم اتونوقت اونا برا عروسشون دوربین 12 تومنی خریدن 

یه سه تار براش خریدن 5 تومن اخه من دلم میخواد     

من اگ یکی برام دوربین بخره همه کار براش میکنم

خواهش میکنم...یعنی همه کاراشو با قر و قمیش جلو میبره بیشتر ازین حرصم میگره ک فکرمیکنه خریم ما با دوت ...

اینا زود دستشونم رو میشه

احترام عزتشونم میزه

عمه‌ی شما هم مطوعنن خودش اگاهه بخاطر زندگی بچشه

واقعا ارزش اعصاب خوردی نداره این

یادم تورو فراموش..