2777
2789
عنوان

بیاید از شوهر روانیم براتون بگم

3363 بازدید | 94 پست

من همونیم ک شوهرش پارانویید داشت و داره جدا میشه. مارفتیم مشاوره و اونجا بدون تست گفتن اگه حرفات صحت داره این آقا پارانویا داره و اصلا درمان نداره. می‌فرستیمت پزشکی قانونی ک اونجا نامه بدن طلاق بگیری، بعد پنج ماه تحفه رو دیدمش ، راستش بااینکه حال خودم از اون بدتره وقتی دیدم موهاش ریخته و دستاش شدید میلرزه دلم سوخت کلی توی پزشکی قانونی گریه کردم. رفتیم پیش دکتر، دکتر گفت مشکلتون چیه شروع کردم از شکاک بودنش گفتن، هرچی هم میگفتم میگفت دروغ میگه، کلا تو زندگی هم همین بود، دکتر هم دعواش کرد گفت بزار حرف بزنه، یهو دیدم در کیفش رو باز کرد تمام پیام‌هایی ک توی تلگرام، اس ام اس، و اینستا داده بودیم پرینت گرفته بود!!!!!!! ی کیف پراز پیام! جالبه نشسته بود خونده بود با ماژیک فسفری نکات مهمش رو هم خط کشیده بود! منم توحالی ک ضربان قلبم بالابود و درد میکرد و کلی گریه کرده بودم، زدم زیر خنده. واقعا الانم خندم میگیره. بعد کاغذها رو چیند رو میز دکتر. میگفت صداهای ضبط شدشم دارم!!!! من دیگه نتونستم با دکتر حرف بزنم. خیلی پشیمونم خیلی چیزا رو باید میگفتم ک دکتر بفهمه مشکلش درچه حدیه، بعد دکتر هم ک می‌پرسید چرا فلان جا بهش شک کردی میگفت دروغ میگه من اصلا شک نکردم خودش مریض و روانیه، مثلا ب دکتر میگفتم سه بار منو برده معاینه، می‌گفت دروغه خودش سه بار رفته دکتر. زنم دیوونس، منم ب دکتر گفتم اگه من مریضم دارو بهم بدید درمان شم. دکتره بدبخت دیگه داشت از دستش عصبانی میشد، بهم گفت حالا میفرستمتون ی مرکز دیگه تست بدید جوابشو برام بیارید تا بگم مشکل از کیه ببینم درمان پذیر هست یا ن، بچه ها از اونجایی ک گوشی من همش دستش بوده و تلگرامم درعین حال هک کرده بوده، معلوم نیس با گوشیم چه پیام‌هایی داده، ب نظرتون این پیام‌ها ب درد میخوره؟ خدا نصیب هیچکس نکنه این حالمو. هم از یکی نفرت داری، هم دلت بسوزه براش. هم عقلت بگه برو هم دلت بگه بمون. خیلی سخته. برای دختر خیلی مهربونی مث من واقعا سخته

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

فقط اونجاش ك زير پياماشو هايلايت كرده با فسفري

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا تو زندگی باهاش نمون دلت نسوزه قابل درمان نیست یک عمری باید سختی بکشی معلوم نیست آخر خودت دیوونه نشی ‌.مگر اینکه قبول کنه همیشه همیشه تا آخر عمرش دارو مصرف کنه .که حالش خیلی خوب میشه وزندگیتون خوب میشه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

طلاق بگیر

خودتو پیر نکن

آخرش ده سال بعد طلاق میگیری

ولی دخ سال جوونی شایدم با به بچه ازبین میری

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…

عزيزم من احساس ميكنم خودت احتمالا پيامي دادي ك نبايد، حالا يك مقدار نگراني 

از ترفند فتوشاپ و اينكه هكم كرده استفاده كن 

هي قيافه كسي ك واسش پيرينت گرفته مياد تو ذهنم پوكيدم از خنده

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

ی وکیل ب دوستم گفته بود پیام صدای ضبط شده سند حساب نمیشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

متاسفم عزیزم شرایط سختیه😔 همسرت از پیامای خودتون دو تا پرینت گرفته بود؟ 

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

دقیقا به همین دلیلی که گفتی پیام و حتی وویس توی دادگاه اعتباری نداره چون هر دو میتونه ساختگی باشه

اصلا سر این مساله خودتو نگران نکن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است