2777
2789
عنوان

چرا پسرام خیلی تب میکنن?

280 بازدید | 19 پست

خانما دوتا پسر 3/5و1/5 ساله دارم

خیلی تب میکنن تقریبا هر ماه یا دوماه یک بار تب میکن

بچه های شماهم اینطور میشن

درمونش چیه

دکتر که میبرم میگه چیزی نیست 

ولی من نگرانم اینطور بدنشون ضعیف میشه

محمدمهدی و محمد مسیح هدف از تولد شما خدمت به امام زمان است و بس   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه تب نشونه عفونت توی بدنه.

دکتر میگه چیزی نیست چون تباشون بی علت نیست مثلاً سرما می‌خورن یا ویروس شایع میشه تو منطقه 

ببرشون پیش بندواکن

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

عزيزم سرماميخورن خوب.تب ويروسيه.ببين من خودم فقط يه مدل سرماميخورم فقط گلوم درد ميگيره و عفونت ميكنه حتي گاهي هم كه مريض نيستم گلودرد دارم فقط تو فصل پاييز و زمستون اينجوري ميشم.مدل مريضيشون اينجوريه اتفاقا بنظرم بچه ها يه مدل مريض بشن بهتره آدم ميدونه چكارا بكنه و دست و پاشو گم نميكنه.تب فقط بايد كنترل بشه با شربت و پاشويه.من اينجور مواقع گوشيمو دوساعت يكبار آلارم ميزارم و ميزارم نزديكم تابيدار بشم وتب بچمو كنترل كنم.

یه روز خوب میاد

عزيزم سرماميخورن خوب.تب ويروسيه.ببين من خودم فقط يه مدل سرماميخورم فقط گلوم درد ميگيره و عفونت ميكنه ...

منم شبی که تب میکنن نمیخوابم دائم چکشون میکنم ببینم داغن شیاف میدارم 

چی هست?

بعضیا هستن تو بینی رو فوت میکنن از تو گلو اگه چیزی گیر کرده باشه در میاد

دختر منم خیلی تب میکنه البته بیشت  به خاطر ضعیفیشه.اما اگه به دارو جواب نده میبرمشو پیش بندی

دفعه اول یه تیکه استخون گردن مرغدر اومد از تو گلوش.وقتی اون در اومد بعد یک هفته تبش کمکم خوب شد

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
بعضیا هستن تو بینی رو فوت میکنن از تو گلو اگه چیزی گیر کرده باشه در میاد دختر منم خیلی تب میکنه الب ...

چه جالب 

[QUOTE=77574449]درد من اینه چرا اینقدر زود به زود تب میکنن [/QUOTE]

پسرمنم زود مريض ميشه قبلا بيشتر مجاري تنفسيش ميريخت بهم شبا نميتونست نفس بكشه بيني هاش كيپ ميشدن امسال مدلش عوض شده تب و سرفه ميگيريتش.الانم از ديشب تب داره 

یه روز خوب میاد