2777
2789
عنوان

طلاق

809 بازدید | 44 پست

سلام

شبتون بخير

ببخشيد چندتا سوال دارم اگر كسي تجربه داره راهنمايي كنه

خانومي ك بخواد جدا بشه ايا بدون اجازه همسرش بچش رو برداره و بره و غيابي اقدام ب طلاق كنه شوهر ميتونه شكايت كنه ك بچه رو برده؟

و اينكه اگر خانوم مهريه نخواد ميتونه درخواست طلاق بده

و اينكه خانوم نخواد با مرد زندگي كنه ايا مرد ميتونه شكايت كنه و زن رو برگردونه يا بچه رو بگيره از خانوم؟

لطفا راهنمايي كنين

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خب حق طلاق بامردهست اون طلاقت نده نمیتونی کاری بکنی هیچی.حضانت بچه با پدره.وقتت رو هدر نده بشین ...

حضانت تا هفت سالگي با مادره اخه تحت هر شرايطي

زندگي ك باعث مرگم بشه چ فايده

حتي دكتر بهم هشدار داده ك باعث نابوديم ميشه حال و روزم ولي شوهرم براش مهم نيس و هرروز بدتر از ديروز

ی همسایه داشتیم مستاجر پاینیمون .اولش فک کردیم زنو شوهرن .پسرشم میرفت مدرسه میومد 

خلاصه ما متوجه شدیم زنه صیغه این مرده بچه هم مال زنس ..ی روز زنه تمام وسایلشو داشت جم میکر د ک از اونجا بره .گفت ک از شوهرش جدا شده و پسرش ک ۹ سالشه از شوهره میدوزده میاره .وقتی پسرش مدرسه بوده 

نگو رفته ب تمام منتطفه هایی ک آموزش پرورش داشته 

سپرده ک اسم پسرم فلانه پیداش کنین ..بعد یک سال 

پسرشو از تو مدرسه ورداشت برد 😔😔زنه رفت مدرسه گفت ک پسرم ..گفت ک پدرش با حکم قضایی و مامور 

اومد بردش .خانمه هم وسایلشو جم کرد رف ..😔😔

چرا؟ بچه ك تا هفت سال مال مادر هس

دختر 7 سال پسر 2 سال اینم در صورت تایید صلاحیت دادگاه، و در صورتی بدون اجازه همسرتون فرزندتونو ببرید به جرم ادم ربایی می تونه شکایت کنه مگر دادگاه حکم سرپرستی بچه ر