2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 44 پست

بچه تا هفت سال مال مادره فكر كنم بايد از طريق دادگاه اقدام كنيد ورنه ميتونن ازتون شكايت كنن بازم مطمئن نيستم دختراگه باز قانون عوض نشده باشه تا نه سالگي

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر 7 سال پسر 2 سال اینم در صورت تایید صلاحیت دادگاه، و در صورتی بدون اجازه همسرتون فرزندتونو ببرید ...

پس ميگن قانون جديد پسر هم تا هفت سال با مادره

اللهم صَل علي محمد وآل محمد
اول باید صلاحیت مادر واسه خضانت تایید بشه بعد.ودرضمن چون حق طلاق با مرده بری هر جایی میگن برو سرخونه ...

ب زور ك نمتونه ببرتم نه؟يعني با شكايت و اين حرفا

فقط پسرمو ميخام

لحظه نمتونم بذارمش پيش اينا

من بخاطر بي فكري و بي مسيوليتي همسرم خسته شدم

حالا بچه رو بدم دست اين ادم

چ مسخرههه چرا پسررررر دوسال من چيكار كنم اخه

تا پارسال این قانون بود اگر باز تغییر نکرده باشه.  اما تا حکم نهایی دادگاه  فرزند گلت بدون اجازه همسرت نبر که درد سر نشه تلاش کن حضانشو بگیرب

تا پارسال این قانون بود اگر باز تغییر نکرده باشه.  اما تا حکم نهایی دادگاه  فرزند گلت بدون ...

شما وكيل هستين؟

من ب نظرتون چيكار كنم؟

نميتونم تو اين زندگي بمونم اصلا

پسرمم نميذارم دست اين ادم

حاضرم مهريه هم ببخشم