2777
2789
عنوان

میشه سوال من رو جواب بدید

253 بازدید | 20 پست

من میخوام بیمه عمر بخرم تا حالا کسی داشته ؟خوبه؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چند سالته؟مجردی یا متاهل؟بچه داری؟شاغلی یا نه؟ بستگی به جوابت به این سوال ها داره

من فقط میخام بدونم سودی که میدن مثلا ده سال بعد فایده داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کارمندم اداره بیمه عمرمون کرده 

ولی ازاد نشدم به این دلیل که مثلا تو سال ماهی 50 سال دومی مثلا ماهی100 میزنی به حسابشون بعد اخر سر با یه سود نازل پولت رو دریافت میکنی من وهمکارم حساب کردیم دیدم اگه این پول حساب بانکی  واریز کنیم سودش خیلی بیشتر میشه

من فقط میخام بدونم سودی که میدن مثلا ده سال بعد فایده داره

حقوق بازنشستگیش که به هیچ دردی نمیخوره چون خیلی کمه خیلی!

حالا باز اگه بازخرید کنی و پولتو یه جا بگیری بهتره

بیشتر به درد کسانی می خوره که یا خیلی جوونن مثلا ۲۰ ساله که ۱۰ سال بعد که ۳۰ سالشون میشه یه پولی یه جا گیرشون بیاد به یه زخمی بزنن

یا به درد کسانی که متاهلن و بچه دارن که اگر خدایی نکرده فوت کردن سرمایه فوت به بچه هاشون برسه و بعد از مرگ اونا بچه ها بدبخت نشن!

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
من کارمندم اداره بیمه عمرمون کرده  ولی ازاد نشدم به این دلیل که مثلا تو سال ماهی 50 سال دومی م ...

من میخامذبیمه ایران باز کنم میگن اگه ماهی 150بدم بعد ده سال39میدن به نظر شما صرف داره

حقوق بازنشستگیش که به هیچ دردی نمیخوره چون خیلی کمه خیلی! حالا باز اگه بازخرید کنی و پولتو یه جا بگ ...

من میخام برای جهاز دخترم باز کنم الان ده سال داره

حقوق بازنشستگیش که به هیچ دردی نمیخوره چون خیلی کمه خیلی! حالا باز اگه بازخرید کنی و پولتو یه جا بگ ...

شوهرم کارمند هستش احتیاج به مستمری نداریم خدا رورشکر

آهان برا جهاز منطقیه....

مثلا ده سال دیگه میشه با این پول کاری کرد

والا با ۳۹ میلیون الان هم نمیشه خیلی کاری کرد!!!!!😑

شهر ما دختر فقط وسایل اشپزخانه میخره بقیه با داماده

شهر ما دختر فقط وسایل اشپزخانه میخره بقیه با داماده

یعنی مثلا یخچال فریز،مایکروفر،لباسشویی،ظرف شویی،همزن و...با عروسه؟

اگه باشه که کلی خرج همیناست که!

یه دوستم می گفت ساید بای ساید شده ۳۰ میلیون😱😱

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...