2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما 😒 تازه سرما خوردم افتادم دارم توی تب میسوزم حااااالم بده 😢😢

منم سرماخوردم دارم میمیرم گلوم انگار زخمه .باردارم نمیتونم قرص و دارو بخورم   

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

شلغم پخته کن خیلی بخور

عسل اب لیمو و اب ولرم مخلوط کن بخور دوای درده گلو درده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم همینطور . تو ک ماه اخری . من که ماه پنجم چطور!  خییییلی نگرانم 😢 توروخدا دعاکن چیزیم نشه 🙏

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
نگران نباش عزیزم هرکی تهمت زده خدا خودش جوابشو میده 

بله. چوب خدا صدا نداره گلی خانم. ولی خب دلم خیلی گرفته چرا کسایی که تهمت زدن امشب شب یلدا دارن ولی ما نه.... البته کلی خودمون اسباب تهیه کردیم... از تنقلات بگیر تا دیگر چیزها. ولی دورهمی چیز دیگس

شلغم پخته کن خیلی بخور عسل اب لیمو و اب ولرم مخلوط کن بخور دوای درده گلو درده

هرچیزی ک فکرشو کنی خوردم باز حالم خرابه

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

من هرسال خونم

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️