2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما 😒 تازه سرما خوردم افتادم دارم توی تب میسوزم حااااالم بده 😢😢

اقا منم 🤧🤧🤧😷🤒

پرى هم هستم 😨😨😨

شوهرمم خودشو هي لوس ميكنه ميگه منم مريضم اونم رو مخمه🤧🤧🤧

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

و نیز ما دیشب مهمون داشتم و امشب در خانه خودم برا خودم تدارک دیدم و کیک پختم و دارم میرم لبو بذارم ...اگه شوهرم زود بیاد با هم بخوریم اگر نه من و نی نی تو راهی میخوریم جا بابایی هم خالی می کنیم ...

دردم از یارست و درمان نیز هم
منم همینطور ولی تا دلتون بخواد خوراکی های خوشمزه درست کردم حوصلم سررفته بود😔😔 زنگ زدم همسرم گفت ...

يه مقدار برا خودتون بزار كنار با همسرت باشين٠

مرا عهديست با جانان♥️🦄

ما خونه خودمونم دعوای اساسی کردیم یلدا رو پروندیم چه برسه بریم خونه این و اون

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ما نیز در منزل بسی خفته ایم... قرار بود امشب شام خونه مادربزرگیم باشیم.که به لطف خبر چینی یکی از اقوام به هم خورد و بین اقوام شکر اب شد. ولی خب امار رسیده بقیه میرن... ما که از هیچ جایی خبر نداشتیم شدیم ادم بده. برای همین نمیریم تا بشه درس عبرتی الکی تهمت نزنن

منننن,خودمو دخترم سرما خورديم,داغووووون,اعصابم هم خورده

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
منم همینطور ولی تا دلتون بخواد خوراکی های خوشمزه درست کردم حوصلم سررفته بود😔😔 زنگ زدم همسرم گفت ...

چه کار خوبی . افرین . تو که دلت پاکه امضای منم بخون 🙏

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

من! دانشجوام و همه هم خونه ای هام رفتن شهر خودشون. ۵۰۰ کیلومتر با شهرم فاصله دارم و تنهای تنهام. تازه تولد مامانمم هست. حتی هیچکس بهم یه زنگم نزد  

حس می کنم خدا داره صفحه ی زندگیم رو خط خطی می کنه😢
چرا عزیزم  دل گرفته ؟ عوضش شما دیشب گرفتین خیلیا این طورین دشب گرفتن

اخه الان دلم گرفته و تحمل خونرو ندارم، بعد كلا يه هندونه بود ، تولد بچه سه ساله همش جيغ جيغ😂 

مرا عهديست با جانان♥️🦄