2777
2789
عنوان

کم شدن ناگهانی شیر

120 بازدید | 5 پست

سلام .10 روز مونده که پسرم 3 ماهشو تموم کنه.خیلی ناگهانی شیرم خیلی کم شده..در حالی که خیلی عالی بود و همش می رفت تو لباسم و لباسم خیس بود و وقتی از یکیش می خورد ازونیکی می زد بیرون..ولی الان خیلی یهویی کم شده..آبگوشت و سوپ جو و ماالشعیر و زیره و جو دوسر و شیر و ...شیر افزا و عصاره مالت و کالگا.و....خلاصه هر چی می خورم مثل قبل نمی شه...اگه کسی چنین تجربه ای داشته لطفا بگینو آیا این مشکل مقطعی هست یا همینجوری می مونه؟

من بعد ۷ ماهگی دخترم اینطور شدم. کاملاً یهویی شب خوابیدم صبح پاشدم شیرم خیلی کم شد. ولی چون شیرم خیلی خیلی زیاد بود قبلش همون مقدار باقی مانده تا ۲۰ ماهگی دخترم کافی بود براش. 

گالاکتومید رو هم امتحان کن

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم منم اينطوري شده بودم همه چيز رو امتحان كردم دكتر هم رفتم از من به تو نصيحت تنها راهش اينه كه ...

عزیزم شیر شما به حالت اولیه برگشت؟منظورم اینه که عین قبلش زیاد شد؟اگه شد چقد طول کشید؟چن روز یا چن هفته؟