2777
2789

من نوزادم ٤٥ روزه س از همون هفته هاي اول به جز پودر هيچ پماد يا روغني براش اثر نكرد

مجبور شدم هر دفعه پودر بزنم

الانم ختنه كرديم پانسمان داشت پودر رو قسمت پايين ميزديم نميزاشتيم به زخمش بخوره 

ديروز پانسمانشو باز مرديم نزدم كلا پاش سوخته امروز دوباره زدم

ميترسم خطر داشته باشه كسي تجربه اي داره!

كيا برا بچه هاشون از پودر استفاده ميكردن؟

پودر چرا می‌زنی؟ بعد از ختنه باید چرب کنی بعدم پودر برای جلوگیری از عرق سوزه خیلی واجب نیست کرم یا ...

اخه فقط پودر خوبش ميكنه 

نميزارم به سر التش بخوره به نظرتون بازم خطرناكه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه فقط پودر خوبش ميكنه  نميزارم به سر التش بخوره به نظرتون بازم خطرناكه!

خطر پودر برای اینه که ممکنه پخش شه بچه تنفس کنه 

اینکه بعد از ختنه ضرر داره یا نه نمیدونم به من دکتر گفت فقط وازلین بزن چرب کن

اما کلا من برای بچه هام همیشه کرم میزدم پودر رو فقط میریختم کف پوشک که یکم نم پوشک رو بگیره 

نزن جانم مگه نخوندی خود شرکت جانسون گفته پودرا سرطان زان ایرانیشم بدتر 

وا 😆 جانسون یه مدل پودر بچه داشت که توش هالک بکار رفته بود یه نفر سرطان گرفته بود شکایت کرد پرونده درست شد جانسون هم اون یه محصول بخصوص رو ریکال کرد بجاش پودر با کورن استارچ یا آرد ذرت داد بیرون کی گفت پودرا سرطان زا هستن؟!

باشه دوستان ديگه نميزنم اميدوارم تا الان اسيب نزده  باشه

نه بابا نگران نباش، مامانای مام برامون پودر میزدن چی شده؟! 

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
پودر بچه سرطان زاست برای بچه ها خطر ابتلا به سرطان ریه و برای کلا زنان خطر ابتلا به سرطان تخمدان دار ...

دقیقا

استفاده ش تو خارج کشور چندین ساله ممنوع شده 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️