2777
2789

من همین روزا زایمانه یه هفته خواهرم مثلا اومده کمکم

هیچ کمکی که نمی کنه باید ازش پذیرایی کنم، همش سرش تو گوشیه تا من غذا را درست کنم میز را بچینم، بعد میز را جمع می کنیم بالا سر ماشین ظرفشویی وایمیسته تا من ظرفا را بچینم، بعد می گه تو عجله می کنی نمی ذاری من بچینم😐😐😐

از وقتی هم اومده هر روز همسرم را برمی داره می بره جاهای دیدنی شهر، حالا می گه فردا شب بریم فلان جا اصلا براش مهم نیست که من هر لحظه احتمال زایمانم هست و همسرم باید پیشم باشه

یعنی سنگ تموم گذاشت برام😐😐😐😐

به یکی بگو بیاد کمک خواهرت

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بره خونشون

من هنوز عاشقتم. وقتی از همه چیز گذشتی و کنارم زیر بارون ایستادی، وقتی خودت رو جلوی تیرها انداختی تا ازم محافظت کنی کسی شدی که هرگز نتونستم فراموشش کنم. فهمیدم که مقابل عشق تنفر نیست‌….ترک کردنه.ترسیدم فکر کنی ترکت کردم و تو هم من رو ترک کنی.                                                                                       از ۶ آذر شروع کردم به لاغر شدن😘😍خیلی ذوق دارم😋تیکر رسیدن به سایز ۳۸

بگو دستت دردنکنه 

خسته شدی دیگه

چن روز دیگه بچمو میخوام نگه دارم وقت نگهداری تورو ندارم 

برو خونه

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
وا عجبا چند سالش ؟ کوچیکتر از توعه  یا بزرگ

بزرگتر

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
خسته نباشه  منم ی خواهر دارم اینجوریه  کلا ب سبستمش عادت کردیم دیگه ازش انتظار نداریم

آخه سنش کم نیست

وقتی ازدواج کرد بچه دار شد من با اینکه سنی نداشتم کلی کمکش کردم

اصلا یه جوری می خواد بهم بفهمونه دلم نمی خواد کمکت کنم و فقط به منظور تفریح اومدم