2821
2789
عنوان

دلم برای شوهرم تنگ شده

988 بازدید | 32 پست

چندروزه باهاش سرسنگینم

دیشب خواب بود بغلش کردم یادش نبود

غرورم اجازه نمیده دوباره برم....

فک نمیکردم ی روزی کسیو که اصلا نگاش نمیکردم انقدر منتظر یه نگاهش باشم...

البته خیلی دلم ازش پره خیلی ناراحتم میکنه

ولی چه کنم

اصلا اسم این حس چیه؟ 

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 

عشق😏

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قهر کردن معنی نداره

نهایتا سر سنگین رفتار کنید 

ولی راه آشتی کردن رو  با قهر و بی محلی نبندید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

وابستگی و عادت

وابستگی با دلبستگی فرق داره آدم به هر چیز و هر کسی که یه مدت نزدیکش باشه خیلی زود وابسته میشه اما عالیترین نوع عشق و دوست داشتن بین زن و مرد دلبستگیه

انسانم آرزوست

دوست داشت.

منم دیروز سر یه چیزی ناراحت شدم به شوهرم گفتم گمشو گفت باشه گم میشم یه لقدم زدم در کو نش ...بعد خواببد اخ چقد گریه کردم دیدم یهو بغلم کرد گرفتم تو بغلش خوابیدم 

دیگه ن مامان دارم نه بابا میشه واسه شادی روحشون یه صلوات بفرستید ...😢😢😢

میشه بگم چرا قهرید دنیا دو روزه شاد باش برو باهاش بخند یه دل سیر 

من کاربر قدیمی ام (از این جمله موهای تنم سیخ میشه 😖)کارم به جایی رسیده خودم واسه خودم درخواست دوستی میدم ولی نمیشه 😓❤😞
2825
2823
2791
2779
2792