2777
2789
عنوان

خانمایی که موهاشون فره لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 50 پست
من کرم مو پنتن میزنم اسمش هست:  Oil replacement یه کرم مو با روغن آرگان هم دارم خوبه یه کرم ...

ببخشید یه سوال دیگم دارم شما این سه تا کرم مو رو با هم میزنین؟؟

کرم مو باید قبل از برس کشیدن بزنیم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من موهای دخترم فره ۵ سالشه..باید چی به موهاش بزنم که خوب وایسه و موخوره نشه؟؟چند وقت پیش پایی ...

سرم کریستال خوبه. یا وازلین مو.

بعد از حموم بزن. حوله ننداز رو سرش برای خشک کردن مو. پرزای حوله موی فر رو موخوره میکنه چون فر کلا خیلی حساسه و سریع موخوره میشه.

با یه پارچه نرم مثل تیشرت خشک کن. من با یه تاپ کهنه میکنم.

اول سرم یا وازلین بزن به قد موهاش. با تیشرت بالا و پایین کن حلقه هارو و تو دستت فشار بده تا ابش بره. بعد بذار حلقه ها خودشون خشک شن. سشوار وزشون میکنه.

ببخشید یه سوال دیگم دارم شما این سه تا کرم مو رو با هم میزنین؟؟ کرم مو باید قبل از برس کشیدن بزنیم؟ ...

نه عزیزم با هم نمیزنم، این سه تارو امتحان کردم خوب بوده هر دفعه یکیشو میزنم

بعد از حمام که هنوز موها خیسه شونه بزنید موهاشو بعد کرم مو بزنید به موهاش بعدم بزارید با هوا خشک بشه، سشوار نگیرید رو موهاش 

من چه گویم