2777
2789
عنوان

میدونید بخار شو چنده ؟

155 بازدید | 20 پست

سلام من بخار شویه زن داداشم رو گرفتم میخوام ازش بخرم در حد نویه . اسمش هم هایسن هست . بهم قیمت نمیده میگه هر چه قدر خواستی بده . به نظرتون بهش چه قدر بدم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزانی که دارن برای پرده یا مبل پارچه ای چطور میشه استفاده کرد!?😔

ببین عزیز‌ خودمونو گول‌ نزنیم‌ تمییز نمیکنه‌ .

تنها کارآییی‌ که داره برای سرامیک خوبه‌ و جرم گیری چربی ها‌ .

پارچه و پرده و فرش رو  تمیز نمیکنه  مثل قالیشویی یا اتو شویی‌ نیست‌ . میکروب زدایی و براق میکنه فرش رو ولی شستشو نه‌ .

برای تمیز کردن در و دیوار هم خوبه 

تیکر هدفمیییی   

بببین واسه چربی کاشی های آشپزخونه خیلی خوبه.ولی میل و پرده نه.کثیف باشه که تمیز نمیکنه.من اولین عید رو فرشام کشیدم یکم براق شدن.ولی تمیز نمیکنه که.رو شیشه ها و کاشیام چون خیس میکنه رد آب میندازه

و
ببین عزیز‌ خودمونو گول‌ نزنیم‌ تمییز نمیکنه‌ . آها کارآییی‌ که داره برای سرامیک خوبه‌ و جرم گیریزچر ...

چه بد مرسی عزیزم 

خودم دارم .

مبلام کرمه خیلی زود کثیف شدن ولی خیلی کم 

😘

🍉🎄🎃