2777
2789
عنوان

شب یلدای غم انگیز ما

3112 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها نمیدونید امشب چ اتفاقی افتاد .اونموقع تاحالا ناراحتم شوهرمم مظلومانه و غمگینی خابید .ماجرا از این قراره ک صبح دوشنبه  پدر شوهرم زنگ‌میزنه ب شوهرم ک چهارشنبه شب دعوتید برای شب یلدا .اینم بگم ک یکی از جاری های ما ک اولی باشه با من و اون یکی جاریم خیلی بده و خیلی حسوده .خلاصه ما امروز کارهامون رو زودتر انجام دادیم اشپزی ۶م نگردیم شوهرمم زود اومد از سرکار تابریم .دم رفتن بهش گفتم زنگ بزن بعد بریم تا زنگ زد مادرش با کمال بی شرمی گفت خبری نیست برادرت اولی شوهر همون جاری دوشب جایی دعوتن ونمیتونن بیان و ما هم مجلسی نداریم .شوهر من بنده خدا اینقدر خجالت کشید جلو من  خیلی دلم سوخت خیلی مظلومه اخه .همیشه مادرشینا برادر اولی رو ب بقیه ترجیح میدن حتی ما ارزش ی زنگ زدن نداشتیم تا حداقل قرار رو کنسل کنن .شما باشید چیکار میکنید 

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 

چیکار میشه کرد 

یه دختر دارم شاه نداره   صورتی داره ماه نداره    ب کس کسونش نمیدم   به کسی میدم ک کس باشه  پیرهن تنش اطلس باشه  شاه میاد بالشگرش شاهزاده هاااش دورو ورش واسه پسرکوچیکترش  عایاااااااااا بدم عایاااااااااااااا ندم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم ناراحت میشم ولی به روی شوهر نمیارم که بیشتر خجالت بکشه. برای فردا شبش کیک میپزم با یکم بساط شب یلدا و دوتایی میشینیم و فیلم میبینیم و میگیم و میخندیم

هر چیز که در جستن آنی آنی

من میرفتم 

😐☹اونجام ی ابرو ریزی واسشون درست میکردم 

تا وقتی کنسل میکنن ی خبر بدن 😒😒😒😒😒😒😒😒

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

من باشم خودم بساط جشن اماده میکنم یا ب مامانم مسپرم ز بزنه ویژه همسرمو دعوت کنه بعدم ز میزنم به مادرشوهرم ک مامانم ز زده ک شب یلدا بدون اقا فلان صفا نداره همشم جلو همسر تا غرورش حفظ بشه