2777
2789
عنوان

شوهر خواهر خاله زنك

412 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها يه شوهر خواهر دارم خيلي عقده ايه هروقت ميريم خونشون هي به خواهرم دستور ميده كمك نميكنه شوخي توهين ميكنه و شوهر منم ازش ياد ميگيره ولي وقتي ميره خونه خواهري خودش كلي به خواهرم احترام ميزاره قربون صدقش ميره ميزاره رو سرش كه داماداشون ياد بگيرن به نظرتون چيكار كنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام خيلي بي زبونه نميشه راشم نديم دعوا ميشه

من جات بودم رک و راست به شوهر خاهرم میگفتم تو عجب چیزی هستی.!

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
بابام خيلي بي زبونه نميشه راشم نديم دعوا ميشه

ب خواهرت بگو وقتی میخواد بیاد بپیچونه اونو نیاره یا ادبش کنه بگو بهش ک اگ ضایعش میکنه تو جمع اونم تلافی کنه یبار جلوی مامانم سرم داد زد من گریم گرف چن بار جلوی مادرش جلوی خواهرس ضایعش کردم بازم دلم خنک  نشد

۹۹/۹/۹  💖💖
ببخشیدا ولی یه بار وقتی که شوهرت نیست بهش ب ر ین ی خودشو جمع میکنه ، اگه خودشو جمع نکرد دیگه باهاش ر ...

پرو تر از اين حرفاس اصلا قبول نميكنه به خاهرم گفتم بهش بگه ولي خودشو حسابي زده به اون راه

شوهرم با من همكاري نميكنه يعني من به روش نياوردم

جلو شوهرت این کارو نکن ،با شوهرتم حرف بزن تا از آب گل آلود ماهی نگیره،  پشت دامادتونم  بد بگو بگو ما همه ازش بدمون میاد پس خواهشا مثل میمونا  ازش تقلید نکن 

پرو تر از اين حرفاس اصلا قبول نميكنه به خاهرم گفتم بهش بگه ولي خودشو حسابي زده به اون راه

بهش محل ندید ،وقتی میاد خونه بابات کسی تحویلش نگیره باید همه با هم هماهنگ باشید ، اگه خواهرتم  پشت شوهرشه  به اونم محل ندید ، تا حرف میزنه ضایش کنید ،