2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص رو از روز سوم پريودت شروع كن خوردن تا بسته تموم بشه بعد هفت روز صبر كن چه پريود شدي چه نشدي بسته بعدي رو شروع كن ماه اول هم با كان زوم جلوگيري داشته باش محض احتياط 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
قرص برا شما ک تازه عروسی مناسب نیست چسبندگی میاره

چي رو به چي ميچسبه ؟چطوري؟چرا؟كجا خونديد؟كي بهتون گفته؟

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
چسبندگی رحم 😂 چ بد نوشتم دکترم گفت

كاملان اشتباه و غير علمي صحبت كردن در صورت امكان دكترتون رو عوض كنيد 

چسبندگی رحم 😂 چ بد نوشتم دکترم گفت

قرص نه تنها باعث بوجود آمدن کیست تخمدان
نمیشود، بلکه احتمال بوجود آمدن آن را کم میکند. همچنین با کمشدن احتمال بیماریهای التهابی لگن به دلیل مصرف قرص،
احتمال چسبندگی لولههای رحمی نیز کمتر میشود.اين آخرين نتيجه تحقيقات دانشگاه علوم پزشكي هست كه به صورت مقاله آرائه شده 

قرص نه تنها باعث بوجود آمدن کیست تخمدان نمیشود، بلکه احتمال بوجود آمدن آن را کم میکند. همچنین با کمش ...

بمن 7 سال پیش گفتن ؛؛گفت مدت طولانی از یک روش استفاده نکن ....

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩